Sportovní potřeby, vybavení – Držovice okres Prostějov

Sportovní vybavení je nezbytnou součástí každého sportu. Kvalitní sportovní oblečení, obuv, pomůcky a ochranné prvky vám umožní dosáhnout lepšího výkonu, minimalizovat riziko zranění a užít si svůj sport. Prodejci sportovních potřeb v lokalitě Držovice.

1–10 firem z 48 nalezených Filtry

1SPORTISIMO s.r.o. (pobočka Držovice)99 poboček

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
900 m Konečná 452/23, Držovice
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Nabízím služby prodeje sportovních potřeba oblečení, prodejny máme po celé republice. Nabízím také služby e-shopu.

2A3 SPORT s.r.o. (pobočka Prostějov)54 poboček

4.3
★★★★★
★★★★★
(1)
1.3 km Konečná 6/4621, Prostějov
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem dámského, pánského a dětského oblečení, obuvi, a doplňků značek Adidas, Nike, Reebok a Puma.

3HERVIS Sport a móda, s.r.o. (pobočka Prostějov)28 poboček

1.3 km Konečná 4621/6 , Prostějov
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Nabízíme sportovní oblečení, obuv, oblečení pro volný čas a vybavení na sport.

4Kluch Jiří, Ing. - K Sport Ski Servis

1.7 km Zborov 2792, Prostějov Bezdlužná

Specializuji se na prodej sjezdových, běžeckých lyží a snowboardů. Dále i helem, brýlí, bot a doplňků. Provozuji půjčovnu a servis.

6FastBike Elektrokola

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
1.8 km Olomoucká 2938/49a, Prostějov
Otevřeno do 12:00
Bezdlužná

FastBike Elektrokola, se sídlem Olomoucká 2938/49a, 796 01, Prostějov, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 107830, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2018. Předmětem podnikání je: výroba, obchod a…

7Ungora s.r.o.

Ungora, se sídlem Vrahovická 4317/41, 796 01, Prostějov, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 91918, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2016. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…

8Ing. Sedláček Miloš - Sedco.cz

3.9
★★★★★
★★★★★
(31)
2.0 km Průmyslová 3143/5, Prostějov Bezdlužná

Velkoobchod sportovních potřeb nabízí míče MIKASA a GALA, stolní tenis DHS, JOOLA, STIGA, potřeby pro tenis, quash HEAD, WISH. Vedeme rotopedy a eliptikaly, potřeby fitness, trampolíny, floorball, hokej, sáně, lyže, lyžařské doplňky BLIZZARD, brusle BOTAS, in-line, skateboardy, čluny a bazeny INTEX.

9SEDCO s.r.o.

3.9
★★★★★
★★★★★
(32)
2.0 km Průmyslová 3143, Prostějov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabízíme velkoobchodní prodej sportovních potřeb. Nabízíme míče, potřeby pro tenis a stolní tenis, rotopedy a eliptikaly, potřeby fitness, trampolíny, floorball, hokej, sáně, lyže, lyžařské doplňky, brusle a další.

10Lisický Vladimír

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
2.2 km Českobratrská 4339…, Prostějov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodej sportovní obuvi, kopaček a sportovního oblečení. Nabízíme basketbalové a fotbalové míče, tašky a kabelky Adidas, Nike, brankářské rukavice, hokejové brusle značky Bauer, lapačky, helmy, pantofle i zimní bundy.


Sportovní potřeby, vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Prostějov


Sportovní potřeby, vybavení v lokalitě Držovice – detailní popis

Sportovní potřeby a vybavení hrají nezastupitelnou roli při každé sportovní aktivitě. Bez nich bychom neměli tolik možností rozvíjet své dovednosti, zlepšovat kondici a dosahovat vynikajících výsledků. Ať už jste začátečník nebo profesionál, správné sportovní vybavení je klíčové pro dosažení vašich cílů. 

Sportovní obuv

Jednou z nejdůležitějších sportovních potřeb je správná sportovní obuv. Každý sport vyžaduje specifický typ obuvi, která poskytuje správnou podporu, tlumení a stabilitu. Například běžecké boty mají odlišnou konstrukci a tlumení od basketbalových bot. Investování do kvalitní sportovní obuvi je nezbytné pro ochranu nohou, snížení rizika zranění a maximalizaci výkonu.

Sportovní oblečení

Dalším důležitým aspektem sportovních potřeb je vhodné sportovní oblečení. Správné oblečení by mělo být pohodlné, funkční a vyrobené z prodyšných materiálů, které odvádějí pot a udržují tělo v suchu. Různé sporty vyžadují odlišné typy oblečení, například elastické legíny pro jógu, odolné kalhoty pro outdoorové aktivity nebo pohodlné tričko na běhání. Kvalitní sportovní oblečení vám umožní volný pohyb a současně vás udrží pohodlně suché a v teple.

Sportovní pomůcky

Mnoho sportů vyžaduje speciální sportovní pomůcky, které vám pomohou zlepšit techniku, sílu a koordinaci. Například tenisté potřebují kvalitní raketu, badmintonisté kvalitní pálku a fotbalisté dobře nafouknutý míč. 

Ochranné vybavení

V některých sportech je důležité chránit své tělo před možným zraněním. Proto je ochranné vybavení nezbytnou součástí sportovní výbavy. Například při hraní fotbalu je nutné používat chrániče na kolena, nártové chrániče a rukavice. Dalšími příklady ochranného vybavení jsou helmy pro cyklisty, helmy pro lední hokejisty nebo chrániče hrudníku pro bojová umění. Správné používání ochranného vybavení snižuje riziko zranění a poskytuje vám důvěru při provádění sportovních aktivit.

Péče o sportovní vybavení

Nepodceňujte důležitost péče o své sportovní vybavení. Pravidelná údržba a správné skladování prodlužují životnost vašich sportovních potřeb a vybavení. Například pravidelné čištění bot, sušení mokrého oblečení po tréninku a udržování sportovních pomůcek v dobrém stavu přispívá k jejich optimálnímu výkonu a odolnosti.