Sportovní oblečení, obuv – Litultovice okres Opava

Sportujete často a rádi? Pak jistě víte, jak je důležité mít kvalitní sportovní oblečení a obuv. Sportovní oblečení a obuv vždy vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Prodejci sportovního oblečení v lokalitě Litultovice

1–10 firem z 52 nalezených Filtry

1RB Centrum Jezdkovice1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
2.8 km Jezdkovice 32, Jezdkovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

RB Centrum Jezdkovice, se sídlem Jezdkovice 32, 747 55, Jezdkovice, v okrese Opava a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 22069, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2000. Pracuje u nás 6 - 9 zaměstnanců. Předmětem…

2Paleta Petr

7.7 km Praskovo náměstí 22…, Opava, Milostovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodej jezdeckých potřeb pro koně, jezdecký sport, vozatajství a pro western. U nás naleznete uzdy, sedla, deky, jezdecké oblečení, jezdecké přilby, klobouky, chapsy, bundy, vesty, olejové kabáty, boty, krmiva a minerální lizy. Zboží rozesíláme po celé České republice.

3Šamara Martin

4.7
★★★★★
★★★★★
(31)
8.5 km Hlavní 23, Otice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Specializujeme se na prodej jízdních kol KROSS, ROMET a LE-GRAND s profesionálním servisem všech značek. Jsme partnerem a pro TS BOHEMIA. Kola si můžete bezpečně vyzkoušet ve dvoře u prodejny.

4Pošík Ladislav - jízdní kola

4.9
★★★★★
★★★★★
(23)
9.6 km Podolská 88, Hradec nad Moravicí
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Zabýváme se prodejem a servisem jízdních kol, horských kol, elektrokol i silničních kol, koloběžek a elektrokoloběžek především značek Author, Scott a CTM včetně cyklistického příslušenství. Nabízíme celou řadu sortimentu a cyklistických potřeb, přileb a sportovního oblečení značek CRAFT,…

5Burda Lukáš - Centrum Čtyřkolek1 pobočka

4.6
★★★★★
★★★★★
(137)
10.3 km Krnovská 641/131, Opava
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem a servisem značkových čtyřkolek a skútrů. Naleznete u nás značky Arctic Cat, Polaris, Journeyman, TGB, Access, Kymco, SMC a jiné. Nabízíme motocyklové příslušenství. Jsme přímí dovozci dirtbiků X - motos do ČR.

6Mototrading, spol. s r.o. (pobočka Opava, Předměstí)37 poboček

4.5
★★★★★
★★★★★
(7)
10.7 km Olomoucká 247/46, Opava, Předměstí
Dnes už má zavřeno

Nabízíme prodej jízdních a dětských kol, cyklodoplňků, oblečení, koloběžek. Poskytujeme servis.

7Mountaintime.cz

4.4
★★★★★
★★★★★
(14)
10.9 km Jaselská 2942, Opava

Zabýváme se prodejem vybavení na kola, vybavení na lyže, vybavení na motorky a prodejem sportovního oblečení. Najdete u nás také hotová jídla na cesty značky Adventure menu.

8Reichert Jiří, Mgr.- Sportovníkurzy.cz

4.8
★★★★★
★★★★★
(71)
10.9 km Jaselská 2942/31 , Opava, Předměstí
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Zaměřujeme se na prodej a servis sportovních potřeb pro lyžování, snowboarding, in-line bruslení a cyklistiku. Půjčujeme sportovní potřeby.

9Wolfová Ludmila

Vyrábíme a prodáváme velopásky pro jednoduché i dvojité ráfky.

10ANDREE & ANDREE spol. s r. o. (pobočka Opava, Předměstí)1 pobočka

11.0 km Havlíčkova 1753/2, Opava, Předměstí
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem dámské, pánské i dětské obuvi. Nabízíme koženou galanterii, kabelky, batohy, pásky, vložky do bot. Dále prodáváme impregnační spreje a krémy na boty, tkaničky, punčochy a ponožky.


Sportovní oblečení, obuv – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Opava


Sportovní oblečení, obuv v lokalitě Litultovice – detailní popis

Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou důležitou součástí každého sportovního výkonu a nezbytným vybavením každého sportovce. Pomáhají vám k lepším sportovním výkonům, cítit se pohodlně a podporují vaše zdraví. Také ovlivňují váš styl a osobnost. 

Tipy, jak si vybrat správné sportovní oblečení a obuv 

Zvolte správnou velikost a střih. Sportovní oblečení by mělo být dostatečně volné, aby vám umožnilo volný pohyb, ale zároveň ne moc široké, aby vás neomezovalo. Sportovní obuv by vám měla být pohodlná a měla by kopírovat tvar vaší nohy. Neměla by vás tlačit ani se vám vyzouvat. Ideální je zkoušet si novou obuv i s ponožkami, které budete nosit při sportu.

Zvolte vhodný materiál. Sportovní oblečení by mělo být vyrobeno z lehkých, prodyšných, funkčních a odolných materiálů, které odvádějí pot od těla a udržují vás v suchu. Také by se mělo dát snadno vyprat. Sportovní obuv by měla být vyrobena z pevných, pružných a protiskluzových materiálů, které chrání vaše nohy a zajišťují dobrý grip na různých površích. 

Zvolte správný typ a funkci. Sportovní oblečení a sportovní obuv vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Např. pro běh potřebujete jiné oblečení a obuv než pro cyklistiku nebo jógu. Zvažte také, jaké funkce potřebujete od svého sportovního oblečení a obuvi. Potřebujete kapsy, kapuci, reflexní prvky, polstrování nebo podporu?

Zvolte kvalitní značku. Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou investicí do vašeho zdravého životního stylu. Proto je dobré si vybrat kvalitní značku, která vám zajistí pohodlí, spokojenost a dlouhou životnost. 

Zvolte optimální cenu. Za sportovní oblečení a obuv nemusíte utrácet velké peníze. Lepší je investovat do pár kvalitních kousků, které vydrží, než každou chvíli kupovat nějaké levné a nekvalitní kousky, které nejenže dlouho nevydrží a nejsou tak funkční, ale ani nám nejsou příjemné a pohodlné. Sportovní oblečení a obuv nakupujte v akcích nebo využívejte slevové kódy, kterých je dnes plno na sociálních sítích.