Sportovní agentury – Kravsko okres Znojmo

Sportovní agentury jsou partnery sportovních svazů a organizací. Organizují sportovní a společenské akce, působí v oblasti mediálního zastoupení, realizují reklamní kampaně, nakupují reklamní čas atd. Přehled sportovních agentur v lokalitě Kravsko.

1–10 firem z 24 nalezených Filtry

1Volejbalový klub Znojmo - Přímětice

Volejbalový klub Znojmo - Přímětice, se sídlem Ke Škole 569/15, 669 04, Znojmo-Přímětice, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 11004, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2005. Více informací naleznete na našich webových…

2MEDIfitness, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(15)
7.1 km Husitská 3422/1, Znojmo Bezdlužná

MEDIfitness, s.r.o., se sídlem Husitská 3422/1, 669 02, Znojmo, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 81757, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2014. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby…

3Policejní sportovní klub Znojmo

7.9 km Slovenská 3605/25, Znojmo Bezdlužná

Policejní sportovní klub Znojmo, se sídlem Slovenská 3605/25, 669 02, Znojmo, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 5673, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1996. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…

4TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(22)
7.9 km Dvořákova 2924/21, Znojmo Bezdlužná

Nabídka ostrahy majetku, osob, kulturních a společenských akcí, osobního řidiče. Zajištění inkasa a pohledávek včetně právnických služeb. Výcvik bojových sportů.

5BOXING KLUB ŘEŠETO ZNOJMO

7.9 km Dvořákova 2924/21, Znojmo
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

BOXING KLUB ŘEŠETO ZNOJMO, se sídlem Dvořákova 2924/21, 669 02, Znojmo, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 16112, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2011. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

6Kubů Břetislav - marketing2 pobočky

Nabízíme reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení, pořádání kurzů a školení i provozování tělovýchovných a sportovních zařízení.

7Cestovní kancelář NOVA s.r.o.

8.4 km Velká Michalská 184…, Znojmo
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabízíme zájezdy do světových destinací.

8Junák - český skaut, středisko Podyjí Znojmo, z. s.3 pobočky

1.0
★★★★★
★★★★★
(1)
8.4 km U Obří hlavy 7, Znojmo Bezdlužná

Pomáháme dětem a mládeži smysluplně trávit volný čas. Dáváme jim příležitost spolehnout se na partu kamarádů i sám na sebe, pomáháme orientovat se v současném světě a usilujeme o všestranný rozvoj osobnosti. Středisko Podyjí Znojmo sdružuje skauty Znojemska.

9Sportovní klub při Základní škole Šumná, z. s.

8.4 km Šumná 92, Šumná Bezdlužná

Sportovní klub při Základní škole Šumná, z. s., se sídlem Šumná 92, 671 02, Šumná, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 12586, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2007. Více informací naleznete na našich webových stránkách. …

10TIPATOUR zájezdy, s.r.o. (pobočka Znojmo)5 poboček

4.8
★★★★★
★★★★★
(6)
8.6 km Obroková 3/8, Znojmo Bezdlužná

Provozujme cestovní kancelář TIPATOUR od roku 1990. Nabízíme vlastní zájezdy do destinací Chorvatsko, Maďarsko, Rakousko, Slovinsko, Slovensko a Česká republika.


Sportovní agentury – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Znojmo


Sportovní agentury v lokalitě Kravsko – detailní popis

Národní sportovní agentura 

Je ústřední správní orgán státní správy České republiky, který zajišťuje poskytování podpory ve sportu v České republice. Tuto činnost postupně přejímá od Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky. Národní sportovní agentura usiluje o dosáhnutí harmonického sportovního prostředí, které bude jak vychovávávat vrcholové sportovce, tak podporovat rekreační sportovce. 

Činnost Národní sportovní agentury

  • Zajišťuje dotační programy pro sport, turistiku a sportovní reprezentaci
  • Dohlíží na zacházení s udělenými dotacemi
  • Vytváří podmínky a podporu pro sport dětí, mládeže i dospělých a jejich trenéry, pro další rozvoj sportu
  • Zřizuje Antidopingový výbor ČR
  • Realizuje program prevence ovlivňování výsledků sportovních zákonů
  • Vede rejstřík sportovních organizací, sportovců, trenérů, sportovních zařízení, které žádají o poskytnutí podpory
  • Spolupracuje se zahraničními sportovními organizacemi
  • Vydává etický kodex pro zaměstnance a další představitele Národní sportovní agentury

Národní rada pro sport

Představuje stálý poradní orgán předsedy Národní sportovní agentury. Národní radu pro sport tvoří celkem 20 členů. Mezi členy jsou sportovci, ředitelé sportovních organizací a další odborníci na sportovní problematiku.