Šipky – Jihomoravský kraj

1–7 firem z 7 nalezených Filtry

1LOOSECZ s.r.o.1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Sídliště Za…, Kyjov Bezdlužná

Výroba, pronájem a provoz zábavní techniky, jukeboxů, mp3, stolních fotbálků, šipek, boxerů, silver bally, photoplay, vzdušných hokejů. Nabízíme jukebox nástěnný či stojanový za zajímavé podmínky, nabízíme videoloterijní terminály.

2Orel jednota Čebín

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Čebín 124, Čebín Bezdlužná

Provozujeme křesťanskou organizaci zabývající se výchovou mladých lidí i dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit. Máme zde i posilovnu sál je v provozu po celý rok. V orlovně je možné hrát volejbal (na 1 koš), basketbal, a pingpog. K dispozici je také sada nafukovacích míčů a trampolina…

3m13 darts club & shop

4.7
★★★★★
★★★★★
(81)
Veveří 365, Brno Bezdlužná

Šipková herna, která nabízí kvalitní zázemí pro příznivce šipkového sportu. Nabízí nejen kvalitní zázemí pro příznivce šipkového sportu a obchod se šipkovým zbožím, ale i příjemné posezení pro přátele a známé, konání akcí, oslav a rautů, sledování sportovních pořadů.

4GAVITO technic s.r.o. (pobočka Brno, Sportovní)1 pobočka

4.3
★★★★★
★★★★★
(194)
Sportovní 559/2a, Brno - Ponava
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Provozujeme motokárovou dráhu. Máme pro vás připraveno 6 motokár značky Sodi, které nabízejí velmi konfortní jízdu a je kladen důraz na bezpečnost. Délka dráhy je 250 m s 13 zatáčkami.

6Sportovní klub S.B. BYSTRC

Sportovní klub zaměřený na hokejbal i šipky.


Šipky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Šipky v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Šipky najdete 7 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 6 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Jihomoravský kraj.