Šachy – Uherské Hradiště

1–9 firem z 9 nalezených Filtry

1Šachový oddíl Mařatice, z. s.

Šachový oddíl Mařatice, z. s., se sídlem Lomená 876, 686 05, Uherské Hradiště-Mařatice, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 22826, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2017. Více informací naleznete na našich webových…

2KK-ŠK Osvětimany

KK-ŠK Osvětimany, se sídlem Osvětimany 159, 687 42, Osvětimany, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 4081, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1993. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

3TJ Vlčnov

Vlčnov 1250, Vlčnov Bezdlužná

Provoz šachového klubu pro děti i dospělé.

6Sportovní klub Boršice

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
U hřiště 2, Boršice Bezdlužná

Provoz šachového klubu.

7TJ Mařatice-Východ - šachový klub1 pobočka

Provoz šachového klubu pro děti i dospělé včetně pořádání turnajů.

8Orel jednota Nivnice

Křesťanská organizace s cílem výchovy mladých lidí a dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit. Vedeme družstvo florbalu a šachů.

9TJ Bojkovice - Tělovýchovný spolek7 poboček

Provoz tělovýchovného spolku s nabídko vedení družstev šachu, kuželek, ledního hokeje či stolního tenisu, lyžování, turistiky a volejbalu.


Šachy – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Šachy v lokalitě Uherské Hradiště – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Šachy najdete 9 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 8 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 3 firem v regionu Uherské Hradiště.