Paintball – Přerov

Nevíte, co podniknout se svými přáteli či rodinou? Toužíte po zábavě i adrenalinu? Vyzkoušejte paintball – střelecký sport, ve kterém se snažíte eliminovat protivníky pomocí speciálních zbraní a barevných kuliček. Paintballová hřiště v lokalitě Přerov.

1–3 firem z 3 nalezených Filtry

1Švec Ivo - PAINTBALLATTACK1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(25)
VI-Valšovice , Hranice

Celoroční provoz krytého, jedinečné zařízeného hřiště pro paintball a airsoft. Půjčovna čtyřkolek, organizování teambuildingů, velkých paintballových a AS akcí.

2Advertech.cz spol. s r.o. - paintball1 pobočka

4.8
★★★★★
★★★★★
(1)
28. října 129, Hranice Bezdlužná

Paintball - organizace turnajů, půjčovna vybavení a poradna.

3Paintball Club BASTARDs Hranice (pobočka Hranice)1 pobočka

Velká 129, Hranice Bezdlužná

Paintball - kurzy, zápasy, školení. Půjčujeme zbraně, kombinézy i další vybavení.


Paintball – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Přerov


Paintball v lokalitě Přerov – detailní popis

Paintball je soutěžní týmový střelecký sport, který nabízí nejen zábavu, ale i spoustu adrenalinu. Cílem paintballu je eliminovat soupeře ze hry tím, že ho zasáhnete kulatými gelatinovými kapslemi naplněnými barvivem, které se při nárazu rozbijí. Tyto kapsle se nazývají paintbally a střílí se z nízkotlakých vzduchových zbraní nazývaných paintballové markery nebo také paintballové pistole. Ty jsou poháněny stlačeným vzduchem nebo oxidem uhličitým.

Paintball se hraje nejen pro zábavu, ale i na formální sportovní úrovni s organizovanou soutěží, která zahrnuje turnaje, profesionální týmy a hráče. Paintball se může hrát na venkovních i vnitřních hřištích různých velikostí. Hřiště může mít přirozené nebo umělé terény, které hráči používají pro taktické krytí. Typy her a cíle se liší. Zahrnují například dobývání vlajky, eliminaci, obranu nebo útok na určitý bod nebo oblast. V závislosti na hrané variantě mohou hry trvat od minut po hodiny.

Paintball je ideální aktivita pro oslavy narozenin, srazy s kamarády, rozlučky se svobodou, teambuildingy nebo jen pro odreagování.

Jak se obléct na paintball?

Základem je pohodlné a prodyšné oblečení, na které si oblečete maskovací oblek. Na paintballových hřištích nabízejí možnost zapůjčení tohoto obleku. Pokud chcete své vlastní oblečení, ideální je dlouhé triko a dlouhé kalhoty v maskovacích barvách. Co se týká obuvi, tak nejlepší je sportovní, pevná a pohodlná obuv, opět v maskovacích barvách. Důležitou součástí vybavení je ochranná maska na obličej a oči