Myslivost, lovectví – Jihomoravský kraj

1–10 firem z 49 nalezených Filtry

1Město Modřice2 pobočky

První písemná zmínka o Modřicích je zaznamenána roku 1141. V té době stával na území dnešního města hrad, který patřil olomouckým biskupům. Modřice byly vyhlášenou zemědělskou oblastí, v které se dařilo především pěstování cibule a zelí. Ve městě žije 4800 obyvatel a nachází se v nadmořské výšce…

2Obec Hodějice1 pobočka

Hodějice 41, Hodějice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

První písemná zpráva pochází z roku 1455. Obec se nachází v nadmořské výšce 207 metrů. Na území žije 926 obyvatel. Poskytování služeb Czech POINTu.

3Obec Letonice

Osvobození 112 , Letonice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Obec se nachází v nadmořské výšce 267 metrů. Na území žije 1385 obyvatel. Katastrální území o výměře 1100 ha spadá do Litenčické pahorkatiny a je nejzápadnějším výběžkem karpatského oblouku.Poskytování služeb Czech POINTu.

4Obec Kozlany

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Kozlany 8, Kozlany
Dnes už má zavřeno

Obec se nachází v nadmořské výšce 305 metrů a na území žije 340obyvatel. Poskytujeme služby Czech POINTu.

5Kostelecký Roman, Ing. - LESKO1 pobočka

Hlavní 403, Vojkovice u Brna
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Jsme jedna z největších speciálních prodejen v ČR, která nabízí kvalitní a kompletní vybavení pro lov a pobyt v přírodě. Špičkové oděvy těch nejlepších značek - Harkila, Seeland Tusker, Blaser, Chevalie, Sasta, Tagart, Margita, Laksen, Wanderlick, Venator, Lodenhut - Vám zajistí komfortní pohyb při…

6Obecní úřad Strážovice

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Strážovice 196, Strážovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Obecní úřad podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem obce, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje obec.

7Anita Musilová s.r.o.

Navštivte pobočku oblíbené realitní kanceláře M&M Reality Tišnov. Zprostředkujeme vám rychlý prodej nemovitosti, nebo vám naopak nabídneme více než 28 000 nemovitostí k prodeji či pronájmu.

8Řezník Tomáš

4.9
★★★★★
★★★★★
(91)
Hodonínská 1541, Vracov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodej zbraní, střeliva a loveckých a mysliveckých oděvů a potřeb pro myslivce, příjem zbraní, optiky a příslušenství do komisního prodeje. Prodej na splátky.

9Českomoravská myslivecká jednota, z.s. - okresní myslivecký spolek Hodonín

Purkyňova 2364/32, Hodonín
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Českomoravská myslivecká jednota Okresní myslivecký spolek Hodonín - Podpora rozvoje myslivosti a ochrany přírody. Zajišťujeme podporu rozvoje myslivosti a ochrany přírody. Myslivost, honitby, zkoušky loveckých psů, střelectví, sledování stavu zvěře a myslivecké zkoušky.

10Správa majetku města Vyškova - Tenisový a beachvolejbalový kurt4 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Čtvrtníčkova, Vyškov
Otevřeno do 21:00
Bezdlužná

Správa majetku města Vyškova - Tenisový a beachvolejbalový kurt, se sídlem Čtvrtníčkova, 682 01, Vyškov, v okrese Vyškov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. Pr 1474, Krajský soud v Brně. Právní forma Příspěvková organizace. Založení v roce 2005. Pracuje u nás 25 -…


Myslivost, lovectví – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Myslivost, lovectví v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Myslivost, lovectví najdete 49 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 44 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 15 firem v regionu Jihomoravský kraj.