Lanová centra – Haluzice okres Zlín

Nevíte, co podniknout o víkendu se svou rodinou nebo přáteli? A co vyrazit do lanového centra? Užijete si spoustu zábavy i adrenalinu. Lanová centra jsou určena jak pro děti, tak i dospělé. Přehled lanových center a parků v lokalitě Haluzice.

1–7 firem z 7 nalezených Filtry

1Dětské lanové centrum Pirátská zátoka

4.4
★★★★★
★★★★★
(78)
8.6 km Pozlovice, Pozlovice Bezdlužná

Dětské lanové centrum Pirátská zátoka, se sídlem Pozlovice, 763 26, Pozlovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2013. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského…

2Balšán Roman

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
8.7 km Lázeňská 691, Vizovice Bezdlužná

Rizikové kácení stromů, výškové práce a čištění studní, lanové překážky na lanové aktivity. Ořezy a další opatření nejen u nebezpečných a problematických stromů za použití speciálních stromolezeckých technik, za dodržení arboristických zásad. Montáže a opravy v těžce přístupných místech.

3Gm5, s.r.o. (pobočka Všemina)2 pobočky

16.3 km Všemina 300, Všemina Bezdlužná

Lanové centrum. Najdete u nás 4 vysoké lanové překážky, lezeckou stěnu či bungee trampolínu, painballové hřiště, lukostřelbu, tenisové kurty, waterball, hřiště na beach volejbal, zorbing i čtyřkolky.

4Tomšů Rudolf- REKREAČNÍ STŘEDISKO TRNAVA

4.6
★★★★★
★★★★★
(205)
18.0 km Trnava, Trnava u Zlína Bezdlužná

Rekreační středisko v Trnavě v provozu od roku 1982. Od roku 2008 v péči rodiny Tomšů. RS Trnava nabízí penzion, zrekonstruované obytné chaty, víceúčelové hřiště, relaxační centrum, lyžařský areál.

5FITNESS4U (pobočka Zlín)4 pobočky

19.8 km Vavrečkova 7074, Zlín
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

FITNESS4U, se sídlem Vavrečkova 7074, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 333869, Městský soud v Praze. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2020. Pracuje u nás 25 - 49 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba,…

6Občanské sdružení Lanové centrum PROUD (pobočka Zlín)2 pobočky

4.9
★★★★★
★★★★★
(3)
19.9 km Lukovská 112, Zlín Bezdlužná

Lanové centrum. Pořádáme firemní akce, tématické školní výlety, adaptační, vzdělávací programy, soutěže pro 1. i 2. stupně ZŠ, studenty středních a vysokých škol. Dále nabízíme zprostředkovávání teambuildingů, rodinných dnů, neformálních setkání a akcí pro obchodní partnery.

7SPORT CENTRUM BAŤOV

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
29.1 km tř. Tomáše Bati 1619, Otrokovice
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

SPORT CENTRUM BAŤOV, se sídlem tř. Tomáše Bati 1619, 765 02, Otrokovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2014. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…


Lanová centra – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Lanová centra v lokalitě Haluzice – detailní popis

Lanová centra a lanové parky jsou místem, kde si můžete užít zábavu, dobrodružství a adrenalin na lanových překážkách v korunách stromů. Jsou vhodná pro děti i dospělé, jednotlivce i skupiny. Před vstupem na překážky vás instruktor seznámí s pravidly a způsoby jištění. Lanová centra nabízejí různé trasy s různou délkou a obtížností.

Nejlepší lanová centra v ČR

  • Horský lanový park Tarzanie – jedná se o největší lanový park v ČR. Nachází se v Beskydech, v obci Trojanovice, pod dolní stanicí lanovky na Pustevny. Je určený dětem i dospělým. 
  • Permonium – je zábavní park s příběhem, který je určen pro děti i dospělé. Nachází se v Oslavanech. Park nabízí mnoho zajímavých atrakcí: největší nadzemní bludiště v ČR, důlní jezero, hlavní štolu, sopku propojenou s lanovým centrem, prales a mnoho dalších atrakcí.
  • Lanová centra PROUD – jsou lanová centra, která se nacházejí v Brně, Olomouci a Praze. Jsou určena pro děti i dospělé a naleznete zde jak nízké, tak i vysoké lanové překážky. 
  • Offpark Sušice – nabízí zábavu na Šumavě. Provozuje lanový park a dětský lanový park Sušice, lanový park a dětský lanový park Prášily a lanový park a dětský lanový park Modrava. Kromě lanového parku také nabízí terénní koloběžky, rafty, paintball nebo in-line bruslení.
  • Lanový park Lipno – nabízí několik druhů lanových cest, které jsou vhodné pro děti i dospělé. V lanovém parku si užijete i nádherný výhled na Lipno.