Kulturistika – Moravskoslezský kraj

1–7 firem z 7 nalezených Filtry

1Fitcaffé

Dukelská 242/17, Bílovec
Otevřeno od 8:30
Bezdlužná

Fitcaffé, se sídlem Dukelská 242/17, 743 01, Bílovec, v okrese Nový Jičín a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1997. Předmětem podnikání je: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti: 1. Instruktora…

2Jelič Radim1 pobočka

Služby trenéra fitness a kondiční kulturistiky. K dalším činnostem patří vybavování fitness a hotelových center, domácích posiloven.

4Tělovýchovná jednota Beskyd Mosty u Jablunkova

4.7
★★★★★
★★★★★
(1)
Mosty u Jablunkova…, Mosty u Jablunkova Bezdlužná

Tělovýchovná jednota vede lyžařský, šachový, fotbalový, volejbalový, horolezecký, turistický oddíl a oddíl kulturistiky.

5OS ODDÍL KULTURISTIKY „FAJA” BOHUMÍN

Provozujeme sportovní klub zaměřený na kulturistiku. Dále se věnujeme fitness, powerliftingu, crossfitu, posilování a kondičnímu cvičení.

6TJ Třineckých železáren

Tyršova 214 , Třinec
Otevřeno od 7:30
Bezdlužná

Sportovní oddíly se specializací na sportovní gymnastiku, atletiku, košíkovou, kulturistiku, plavání, bmx, orientační běh, házenou, horolezectví a stolní tenis. Vedení volejbalového, cyklistického, šachového a lyžařského oddílu.

7Ondřej Šefler, DiS.-Planetavyzivy.cz16 poboček

Internetový prodej sportovní výživy a proteinů pro fitness i kulturistiku, rotopedů a posilovacích strojů, sportovního oblečení a doplňků.


Firmy v dalších lokalitách


Kulturistika v lokalitě Moravskoslezský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Kulturistika najdete 7 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 6 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Moravskoslezský kraj.