Kulečník – Jihomoravský kraj

1–8 firem z 8 nalezených Filtry

1Cola - transport,s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(717)
Písníky 409/18, Brno-Holásky Bezdlužná

Restaurace, penzion s výhledem do jízdárny, lovecký salonek, WIFI, husí a zvěřinové speciality, pořádání školení, akcí, svateb, golfový trenažér, bowling, laserová střelnice, tenis, kulečník, ping-pong, trampolína.

2TJ Lokomotiva Břeclav

Provozujeme centrum pro sport a relaxaci. K dispozici je posilovna, spinning, sportovní hala, lezecká stěna, squash, kuželky a klimatizovaná nekuřácká recepce s možností posezení a občerstvením. Pořádáme cvičení rodičů s dětmi nebo vedeme lekce jógy. Možnost využití masáží.

3J.A.M. SPORT, s.r.o.- Penzion Myslivna Lednice

3.7
★★★★★
★★★★★
(528)
Nádražní 675, Lednice Bezdlužná

Penzion Myslivna se nachází na území Lednicko-valtického areálu v obci Lednice, v těsné blízkosti starého vlakového nádraží, kde se mimo jiné natáčely epizodní scény původního českého seriálu „Četnické humoresky“. V našem penzionu nabízíme ubytování – s celkovou kapacitou 38 lůžek, v apartmánech a…

4TUDOR, spol. s r.o.- PENZION ATHÉNA

3.6
★★★★★
★★★★★
(191)
Velenov 186, Boskovice Bezdlužná

Penzion se nachází na Drahanské vrchovině, 8 km východně od Boskovic uprostřed lesů. Místo je vhodné pro letní i zimní turistiku. V okolí je možné navštívit např. propast Macochu, Punkevní jeskyni, v Boskovicích zámek, zříceninu hradu, Muzeum historické zemědělské techniky, Westernové městečko (od…

5Kučera Vítězslav - kulečníky

Zabýváme se výrobou kulečníků ve standardním provedení, ale i na zakázku dle specifických požadavků klienta. Nabízíme sportovní potřeby a příslušenství. Věnujeme se i renovaci starých kulečníkových stolů. U nás získáte repasované stoly za skvělé ceny.

6GAVITO technic s.r.o. (pobočka Brno, Sportovní)1 pobočka

4.3
★★★★★
★★★★★
(194)
Sportovní 559/2a, Brno - Ponava
Otevřeno od 11:00
Bezdlužná

Provozujeme motokárovou dráhu. Máme pro vás připraveno 6 motokár značky Sodi, které nabízejí velmi konfortní jízdu a je kladen důraz na bezpečnost. Délka dráhy je 250 m s 13 zatáčkami.

7Bowling - restaurace, s.r.o.

3.7
★★★★★
★★★★★
(2)
Měšťanská 3786/72, Hodonín Bezdlužná

Provoz bowling centra. Nabízíme 6 bowlingových drah, kuželky i kulečníky. K dispozici je terasa.

8Sportovní kulečníkový klub

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Sekule 100, Veselí nad Moravou Bezdlužná

Provozujeme sportovní kulečníkový klub.


Firmy v dalších lokalitách


Kulečník v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Kulečník najdete 8 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 7 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Jihomoravský kraj.