Kulečník – Morava

1–10 firem z 25 nalezených Filtry

1Cola - transport,s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(717)
Písníky 409/18, Brno-Holásky Bezdlužná

Restaurace, penzion s výhledem do jízdárny, lovecký salonek, WIFI, husí a zvěřinové speciality, pořádání školení, akcí, svateb, golfový trenažér, bowling, laserová střelnice, tenis, kulečník, ping-pong, trampolína.

2TJ Lokomotiva Břeclav

Provozujeme centrum pro sport a relaxaci. K dispozici je posilovna, spinning, sportovní hala, lezecká stěna, squash, kuželky a klimatizovaná nekuřácká recepce s možností posezení a občerstvením. Pořádáme cvičení rodičů s dětmi nebo vedeme lekce jógy. Možnost využití masáží.

3SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

4Marie Hrochová- Hotel Elegance2 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(268)
Husitská 2635/2 , Šumperk Bezdlužná

Hotel ELEGANCE je nový jak už název napovídá komfortní a elegantní hotel v samotném centru Šumperka. Jen pár kroků od šumperského divadla, muzea, městského parku, náměstí s romantickými uličkami, restauracemi, kavárnami, hospůdkami a obchody lemujícími Hlavní třídu. Samotný hotel nabízí svým hostům…

5FAUST, o. s.

Bedrnova 2945/1, Ostrava, Zábřeh
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Vedeme klub pro mládež od 15 do 26 let. Nabízíme herní aktivity - deskové hry, stolní fotbálek, ping-pong, kulečník, promítání filmů, hudební produkci a internet. Zajišťujeme kvalitní trávení volného času v bezpečném prostoru a prevenci rizikového chování pro 1. stupeň základních škol.

6J.A.M. SPORT, s.r.o.- Penzion Myslivna Lednice

3.7
★★★★★
★★★★★
(528)
Nádražní 675, Lednice Bezdlužná

Penzion Myslivna se nachází na území Lednicko-valtického areálu v obci Lednice, v těsné blízkosti starého vlakového nádraží, kde se mimo jiné natáčely epizodní scény původního českého seriálu „Četnické humoresky“. V našem penzionu nabízíme ubytování – s celkovou kapacitou 38 lůžek, v apartmánech a…

7TUDOR, spol. s r.o.- PENZION ATHÉNA

3.6
★★★★★
★★★★★
(191)
Velenov 186, Boskovice Bezdlužná

Penzion se nachází na Drahanské vrchovině, 8 km východně od Boskovic uprostřed lesů. Místo je vhodné pro letní i zimní turistiku. V okolí je možné navštívit např. propast Macochu, Punkevní jeskyni, v Boskovicích zámek, zříceninu hradu, Muzeum historické zemědělské techniky, Westernové městečko (od…

8Kučera Vítězslav - kulečníky

Zabýváme se výrobou kulečníků ve standardním provedení, ale i na zakázku dle specifických požadavků klienta. Nabízíme sportovní potřeby a příslušenství. Věnujeme se i renovaci starých kulečníkových stolů. U nás získáte repasované stoly za skvělé ceny.

9Doležel Martin- Queen club

4.6
★★★★★
★★★★★
(162)
Požárnická 1170 , Třinec
Dnes už má zavřeno

Provozujeme fitness centrum. Nabízíme také bowling, kulečník a bar.

10GAVITO technic s.r.o. (pobočka Brno, Sportovní)1 pobočka

4.3
★★★★★
★★★★★
(194)
Sportovní 559/2a, Brno - Ponava
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Provozujeme motokárovou dráhu. Máme pro vás připraveno 6 motokár značky Sodi, které nabízejí velmi konfortní jízdu a je kladen důraz na bezpečnost. Délka dráhy je 250 m s 13 zatáčkami.


Firmy v dalších lokalitách


Kulečník v lokalitě Morava – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Kulečník najdete 25 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 23 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 8 firem v regionu Morava.