Judo – Zlínský kraj

1–8 firem z 8 nalezených Filtry

1Sportovní zařízení města Kroměříže3 pobočky

4.0
★★★★★
★★★★★
(41)
Obvodová 3965, Kroměříž Bezdlužná

Sportovní zařízení města Kroměříže provozuje bazén o délce 25 m a malý bazén, který slouží pro výuku plavání a plavání dětí s rodiči. Nabízí i solárium, masáže, saunu, fitcentrum a řadu dalších aktivit. Dále provozuje zimní stadion, fotbalový stadion a tenisové kurty. Možnost pronájmu …

2SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

3EXIKO International s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(39)
Solna cesta 378, Uherské Hradiště
Otevřeno do 15:00
Bezdlužná

Zabýváme se internetovým prodejem sportovní výživy, anabolik, proteinů, kloubní výživy, spalovačů tuku, vitamínů, samoopalovacích přípravků a kyslíku. Nabízíme aminokyseliny, detoxikační náplasti, gelové obklady, potřeby pro sportovce, fitness, joga.

4Judo Valašsko o.s.

Michala Urbánka 436, Vsetín-Rokytnice
Otevřeno od 15:30
Bezdlužná

Judo Valašsko o.s., se sídlem Michala Urbánka 436, 755 01, Vsetín-Rokytnice, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 6405, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2004. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…

5Sportovní klub mládeže Výsluní

Provoz sportovního klubu juda pro děti a mládež. Pořádáme sportovní soustředění a letní tábor a účastníme se turnajů a soutěží.

6TJ Slovácká Slavia Uherské Hradiště1 pobočka

Provozujeme sportovní klubu juda pro děti a mládež. Účastníme se turnajů a Moravské ligy družstev či pořádáme letní tábory a soustředění.

7Tělocvičná jednota Sokol Uherský Brod

Provoz sportovního klubu pro děti a mládež se zaměřením na judo. Pořádáme a účastníme se turnajů a organizujeme letní soustředění.

8Anna Skládalová

4.5
★★★★★
★★★★★
(16)
Jílová , Zlín Bezdlužná

Sportovní škola s výukou juda, jiu-jitsu a sebeobrany. Účastníme se sportovních soutěží a turnajů.


Judo – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Judo v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Judo najdete 8 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 7 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Zlínský kraj.