Houpačky – Provodov okres Zlín

Přemýšlíte, jak zabavit své dítě na zahradě? Pořiďte mu dětskou houpačku. Houpačky děti milují v každém věku. Na trhu naleznete houpačky i pro miminka. Při výběru vždy dbejte na kvalitu a bezpečnost houpačky. Přehled prodejců houpaček v lokalitě Provodov.

1–4 firem z 4 nalezených Filtry

1ITALKA - MiSca, s.r.o.

4.7 km Pozlovice 92, Pozlovice
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Nabízíme prodej značkového italského zahradního nábytku Grand Soleil. Prodáváme plastové stoly, křesla i židle, lehátka a houpačky, servírovací vozíky, slunečníky či polstrovaní, zahradní krby, grily a další zboží.

2Mgr. Žáček Martin - COVER SPORToutdoor activities

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
8.6 km Osvoboditelů 3778, Zlín Bezdlužná

Outdoorový program se zaměřením na lukostřelbu, nízké lanové překážky a obří houpačku Big Swing. Možnost využití instruktorů různých venkovních sportů i lukostřelnice a lanové dráhy.

3Záhorovský Petr - Petro Design

9.6 km Budovatelská 4821, Zlín Bezdlužná

Nabízíme interiérové a exteriérové osvětlení včetně sortimentu pro Váš interiér i zahradu. Prodáváme židle a stoly, lehátka i křesla, lavičky, houpačky a slunečníky, nábytek pro gastronomii.

4BTGreen s.r.o. (pobočka Fryšták-Horní Ves)5 poboček

3.8
★★★★★
★★★★★
(19)
15.1 km Komenského 352, Fryšták-Horní Ves Bezdlužná

Nabízíme skleníky s ocelovou konstrukcí, pařníky, zahradní kovový a dřevěný nábytek a závlahy. Prodáváme solární osvětlení, vodotrysky, sprchy a doplňky. V sortimentu naleznete grily, houpačky, sítě, stínící techniku a potřeby pro zahrádkáře. Dále u nás najdete teploměry a sady na ošetření dřeva.


Houpačky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Houpačky v lokalitě Provodov – detailní popis

Houpačky a houpadla jsou zábavou pro děti všech věkových kategorií. Děti na nich vydrží i dlouhé hodiny. Na trhu existuje nepřeberné množství houpaček, které jsou určeny jak do zahrady, tak i do bytu. 

Proč pořídit dítěti houpačku?

Houpání má na děti pozitivní vliv. Pomalé houpání děti uklidňuje a uspává. Rychlé houpání je pro ně zábavou a nabíjí je energií. Houpačky jsou navíc designovým prvkem každého dětského pokoje nebo zahrady.

Už mnoho let houpačky nevypadají jako kus prkénka a lana na bocích. Dnes se vyrábějí v různých tvarech, designech a z různých materiálů. Vybírat můžete z dřevěných houpaček, plastových houpaček i textilních houpaček a houpacích hnízd.  

Jak vybrat dětskou houpačku? 

Nejprve si ujasněte, kde chcete houpačku mít – doma, nebo na zahradě. Dále se zaměřte na to, jestli chcete houpačku samostatnou, nebo celou sestavu s konstrukcí. Pokud si vybere pouze samostatnou houpačku, musíte pro ni mít konstrukci na uchycení. 

Dalším parametrem při výběru je počet dětí – kolik se jich bude na houpačce houpat. Na trhu najdete jednosedlové i dvousedlové houpačky. 

Nejdůležitějším parametrem je věk dítěte z důvodu jeho bezpečnosti. Pro nejmenší děti od kojenců jsou určena houpací lehátka. Klasická podoba houpačky je určena až pro děti, kteří dokáží sami sedět. Pro děti od 1 roku jsou vhodné houpačky, které mají madla, zvýšené opěradlo a bezpečnostní zábranu. Děti od 3 let už mohou používat houpačku bez zavírání.

Dnes jsou velmi oblíbené houpačky 3v1, které rostou společně s dítětem. Postupně, jak dítě roste, odpojují se z houpačky bezpečnostní prvky.