Golf – Brno - venkov

1–6 firem z 6 nalezených Filtry

1Kv. Řezáč, s.r.o.

U Svratky 780, Tišnov
Otevřeno do 15:30
Bezdlužná

Provozujeme výrobu a prodej kvalitních sítí a sportovní sítě pro fotbal a beach a volejbal i tenis a hokej a florbal a badminton a sítě na lyžování, golf, baseball, softball, atletiku a gymnastiku. A dále děláme ochranné sítě i s nehořlavou úpravou a bezpečnostní a záchytné sítě a dále nabízíme…

2Orel jednota Telnice

4.2
★★★★★
★★★★★
(1)
Masarykovo náměstí 7, Telnice Bezdlužná

Provozujeme křesťanskou organizaci zabývající se výchovou mladých lidí i dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit - klub kuželkářů, florbalistů a tanečníků.

3CASTLE GOLF CLUB PRŠTICE

4.9
★★★★★
★★★★★
(18)
Ořechovská 169, PRŠTICE Bezdlužná

Golfový klub.

4GOLF BRNO a.s.2 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Na Golfu 1772, Kuřim Bezdlužná

Náš hotel je součástí golfového resortu Kaskáda, který je 9km severně do Brna. Naše ubytování je řešeno formou bungalovů a máme kapacitu 100 lůžek s výhledem na golfové hřiště. Hotel dále nabízí kongresové a wellness centro a bowlingem a golfovým trenažérem i také restaurací s terasou. Vzdálenost…

5GOLFOVÝ KLUB BRNO - ŽABOVŘESKY

4.2
★★★★★
★★★★★
(3)
Na Golfu 1772 , Kuřim Bezdlužná

Propagujeme a rozvíjíme golfový sport, vytváříme a zajišťujeme sportovní, společenskou či klubovou činnost včetně podpory mládeže i její hry.


Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - venkov


Golf v lokalitě Brno - venkov – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Golf najdete 6 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 5 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Brno - venkov.