Discgolf – Uherské Hradiště

1–7 firem z 7 nalezených Filtry

1DEOKORK s.r.o.

3.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Jaktáře 1664, Uherské Hradiště…
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Nabízíme zahradní nábytek či kovový a dřevěný nábytek, nábytek z masivu i umělý ratan. V sortimentu naleznete grily, slunečníky a polstry, houpačky, zahradní altány a obaly na nábytek. Registrovaným odběratelům poskytujeme slevy.

2GOLF - Jezera, s.r.o.2 pobočky

Provoz devítijamkového golfového hřiště, indoor center a goflových simulátorů FullSwing a AboutGolf. Zajišťujeme individuální i skupinové výukové lekce golfu pro dospělé a děti včetně kurzů pro začátečníky i pokročilé. Nabízíme možnost dárkových poukazů či pořádání soukromých a firemních akcí.

3MONTECO, spol. s r.o. - Penzion Slovácký dvůr2 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(1371)
Nádražní 1010, Ostrožská Nová Ves
Otevřeno od 1:00
Bezdlužná

Penzion pro 42 osob. Dvou až čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením i apartmány. Televize, Wi-Fi připojení, parkoviště u objektu. Možnost ubytování v chatkách či vlastních karavanech. Možnost rybaření.

4Veselý Miroslav - sportovní poháry

Babice 468, Babice Bezdlužná

Nabízíme široký výběr sportovních pohárů, skleněných trofejí a medailí. V tomto oboru se pohybujeme od roku 1999. Můžete si vybrat s libovolným emblémem většiny sportovních odvětví. Pokud budete chtít, zhotovíme Vám trofej s vlastním firemním logem. Ke každému poháru či trofeji můžete vepsat…

5Golf club Uherské Hradiště

Golf club Uherské Hradiště, se sídlem Nádražní 982, 687 22, Ostrožská Nová Ves, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 11606, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2006. Více informací naleznete na našich webových stránkách.…

6VARS-TRANS s.r.o.

Sklápěcí doprava a prodej sypkých stavebních materiálů. Přeprava zemědělských komodit i směsí pro míchání krmiv a hnojiv. Prodej speciálních písků pro slévárenský a sklářský průmysl, beach volejbal, golfové hřiště, zdění a výrobu suchých maltových směsí.

7Klem Milan - CK LaPiroga1 pobočka

Cestovní agentura se specializací na Mauricius. Program, rozsah a komfort pobytu dle přání zákazníků. Lov mečounů, potápění, golf i exotická příroda a moře.


Discgolf – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Discgolf v lokalitě Uherské Hradiště – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Discgolf najdete 7 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 6 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Uherské Hradiště.