Cyklistické potřeby, vybavení, doplňky, oblečení – Žabeň okres Frýdek - Místek

Ať už jste začátečník, nebo zkušený cyklista, správné vybavení je nezbytné pro vaše pohodlí a bezpečnost při jízdě na kole. Při výběru berte v úvahu styl vaší jízdy a podmínky, ve kterých se chystáte jezdit. Prodejci cyklo potřeb v lokalitě Žabeň.

1–10 firem z 25 nalezených Filtry

1MC SPORT s.r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(2)
150 m Žabeň 206, Žabeň Bezdlužná

Prodáváme jízdní kola VAUTRON, cyklistické potřeby, doplňky a náhradní díly.

2Vítězslav Foldyna

2.9 km Náměstí 49, Paskov
Dnes už má zavřeno

Vítězslav Foldyna, se sídlem Náměstí 49, 739 21, Paskov, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1992. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského…

3PROFIL BICYCLES CZ s.r.o. (pobočka Paskov)1 pobočka

4.8
★★★★★
★★★★★
(8)
3.0 km Kirilovova 628 , Paskov

Nabízíme horská kola a cyklistické potřeby.

4Kvalitni-kolo.cz

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
3.5 km Chlebovická 315, Staříč Bezdlužná

Kvalitni-kolo.cz, se sídlem Chlebovická 315, 739 43, Staříč, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2020. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského…

5Moravec Martin, Ing.- AZ cyklo

4.2
★★★★★
★★★★★
(18)
4.2 km Radniční 1243, Frýdek-Místek
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Zaměřujeme se na prodej a servis jízdních kol. Nabízíme také cyklodoplňky.

6AZ cyklo

4.2
★★★★★
★★★★★
(18)
4.2 km Radniční 1243, Frýdek-Místek
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

AZ cyklo, se sídlem Radniční 1243, 738 01, Frýdek-Místek, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1992. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského…

7HUDYsport a.s. (pobočka Frýdek-Místek)36 poboček

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
4.6 km náměstí Svobody 14, Frýdek-Místek -… Bezdlužná

Vedeme specializovanou síť obchodů s outdoorovým vybavením po celé ČR i na Slovensku. Prodáváme sportovní oblečení, turistickou obuv, batohy, stany i spacáky. Vše v sortimentu pochází od zavedených výrobců.

8Ručka Petr- FajneKolo.cz1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
4.6 km Příborská 586 , Frýdek-Místek
Dnes už má zavřeno

Nabízíme prodej opravy horských, trekingových, crossových, silničních, FR/DH, street, městských a dětských jízdních kol.

9Jursa Petr - Jízdní kola1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(9)
4.7 km Těšínská 1095, Frýdek-Místek
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabízíme prodej a opravy jízdních kol, elektrokol, a cyklodoplňků (HAIBIKE, LEADER FOX, MAXBIKE, VAUTRON). Věnujeme se také vysoce kvalitnímu servisu a poradenství. Navštivte naši prodejnu kol. Těšíme se na vás!

10Mototrading, spol. s r.o. (pobočka Frýdek-Místek, Místek)37 poboček

4.5
★★★★★
★★★★★
(7)
4.7 km Hlavní třída 2326, Frýdek-Místek,…
Dnes už má zavřeno

Nabízíme prodej jízdních a dětských kol, cyklodoplňků, oblečení, koloběžek. Poskytujeme servis.


Cyklistické potřeby, vybavení, doplňky, oblečení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Frýdek - Místek


Cyklistické potřeby, vybavení, doplňky, oblečení v lokalitě Žabeň – detailní popis

Cyklistika je nejenom skvělým způsobem dopravy, ale také oblíbeným sportem a formou rekreace. Správné cyklo vybavení je základem pohodlné a bezpečné jízdy na kole. Výběr správného kola, nošení jízdní helmy, použití světel a nošení cyklistického oblečení je důležité pro zajištění vašeho komfortu a bezpečnosti.

Základní cyklistické potřeby, které by měl mít každý cyklista

Jízdní kolo

Hlavní potřebou každého cyklisty je samotné jízdní kolo. Existuje mnoho různých typů kol, ať už se jedná o horská kola, silniční kola, trekingová kola nebo jiné specializované varianty. Je důležité vybrat si kolo, které odpovídá vašemu stylu jízdy, vašim potřebám a terénu, kde budete jezdit. 

Jízdní helma

Jízda na kole by měla vždy zahrnovat nošení kvalitní jízdní helmy. Helma je nepostradatelnou ochranou hlavy před možnými úrazy. Vybírejte takovou helmu, která splňuje bezpečnostní normy a která vám skutečně padne. Správně nasazená helma by měla pevně a pohodlně sedět na hlavě, pokrývat čelo a chránit spánky a týlní část hlavy.

Světla

Pro bezpečnou jízdu na kole je důležité mít vhodná světla. Přední světlo vám umožní vidět před sebe a být viděn ostatními účastníky silničního provozu, zejména za zhoršených světelných podmínek nebo v noci. Zadní červené světlo zvyšuje vaši viditelnost pro řidiče automobilů a další cyklisty. Můžete také zvážit použití odrazových prvků na kole, které zlepšují viditelnost ze stran.

Cyklistické oblečení a obuv 

Při jízdě na kole je důležité mít pohodlné cyklistické oblečení, které je vyrobené z prodyšného materiálu a přizpůsobuje se tělesným pohybům při jízdě na kole. Cyklistický dres s polstrovanými sedáky zvyšuje pohodlí při delších výletech. Dále je důležité mít vhodnou obuv, která poskytuje dostatečnou oporu noze a přenáší sílu na pedály. Cyklistické boty s tuhou podrážkou umožňují efektivnější šlapání a přenos energie.

Cyklistická brašna a cyklistický batoh

Pro uložení věcí, které si s sebou při jízdě na kole berete, je vhodné mít cyklistickou brašnu nebo batoh. Cyklistická brašna se připevňuje na nosič nebo ráfek kola a umožňuje snadný přístup k věcem. Cyklistické batohy jsou většinou batohy menších rozměrů, které vynikají svou lehkostí a zároveň odolností. Nepřekážejí jízdě na kole.