SOLAR BRYKA s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Nové sady 988/2, 602 00 Brno Bezdlužná Ověřená firma

Nabízíme fotovoltaické elektrárny, solární panely a nabíjecí stanice pro elektromobily. U nás získáte komplexní služby – od návrhu projektu přes instalaci až po samotné zaučení se systémem. Vyřídíme za vás dotace. Kontaktujte nás. Pomůžeme vám k energetické soběstačnosti.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
4 Google recenzí
14201674 ARES
DIČ CZ14201674
Vznik 2022
Mobily 739 071 114
Sociální sítě facebook.com
  • Solar Bryka, energetická soběstačnost, obnovitelné zdroje, fotovoltaika, fotovoltaické systémy, fotovoltaické elektrárny, FVE, fotovoltaické elektrárny pro výrobu elektřiny, solární systémy, solární panely, solární panely pro ohřev vody, nabíjecí stanice pro elektromobily, dobíjecí stanice pro elektromobily, nabíjení elektromobilu, dobíjení elektromobilu
  • Jsme odborníci na solární a fotovoltaické systémy a dobíjecí stanice pro elektromobily.  Nabízíme vám fotovoltaické elektrárny pro výrobu elektřiny, solární panely pro ohřev vody a nabíjecí stanice pro elektromobily s výkonem až 22 kW.  Solární systémy vám nainstalujeme na střechy rodinných domů, garáží, výrobních hal a hospodářských budov. Dobíjecí stanice pro elektromobily instalujeme v garážích rodinných domů, podzemních garážích, u nákupních center a parkovacích stání u letišť.  Poskytujeme vám komplexní služby včetně záručního a pozáručního servisu.