K&U Catering s.r.o. – Restaurace Kolovna – Staročeská restaurace a catering

4.9
★★★★★
★★★★★
(82)
Sentická 1053/3, 641 00 Brno Bezdlužná Ověřená firma

Navštivte naši staročeskou restauraci KOLOVNA. Čekají na vás speciality z české i zahraniční kuchyně a točená Plzeň té nejvyšší kvality. Poskytujeme špičkové cateringové služby, a to u nás v restauraci, nebo formou výjezdového cateringu. Součástí našich služeb je výroba a prodej domácích produktů – pečiva, knedlíků, dezertů atd.

Recenze

2.3
★★★★★
★★★★★
3 Facebook recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
79 Google recenzí
08928673 ARES
DIČ CZ08928673
Vznik 2020
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
P. Kolář (majitel)
  • KOLOVNA, restaurace, staročeská restaurace, česká kuchyně, zahraniční kuchyně, catering, cateringové služby, sladký catering, slaný catering, kombinovaný catering, studený catering, teplý catering, catering v restauraci, výjezdový catering, domácí produkty, prodej domácích produktů, pečivo, knedlíky, dezerty, dorty, paštiky, uzenářské produkty, točená Plzeň
  • Provozujeme moderní, prostornou a čistou restauraci KOLOVNA ve Vilémově. Součástí naší restaurace je salonek a letní zahrádka

    Denně pro vás připravujeme výborná jídla z české i zahraniční kuchyně

    Nabízíme vám i špičkové cateringové služby. Catering připravíme přímo v naší restauraci, u vás doma nebo kdekoliv jinde podle vašeho přání. Nabízíme slaný, sladký i kombinovaný catering, a to ze studené i teplé kuchyně.

    V naší restauraci se dále zabýváme výrobou a prodejem domácích produktů. Objednat si u nás můžete pečivo, knedlíky, dezerty, dorty, uzenářské produkty a další výrobky.