MOJE INTELIGENTNÍ ADMINISTRATIVA systém, s.r.o.

Nabízíme online software pro finančně poradenské a makléřské společnosti – MIA systém. Díky našemu administrativnímu softwaru získáte komplexní back office, ušetříte čas i peníze, ochráníte sebe i své poradce, nabídnete kvalitní služby a získáte osobní přístup.

06507425 ARES
Vznik 2017
Mobily 602 507 280
Libor Picek (jednatel)
  • MIA systém, online systémy, online software, administrativní software, systémy pro finanční poradce, software pro finanční poradce, systémy pro pojišťovací makléře, software pro pojišťovací makléře, systémy pro investiční poradce, software pro investiční poradce, software pro hypoteční poradce, systémy pro hypoteční poradce, administrativní systémy, online back office
  • Získejte komplexní back office s online systémem MIA. Je speciálně navržen pro finanční poradce, pojišťovací makléře, investiční poradce a hypoteční poradce. Je vhodný nejen pro firmy, ale i pro pracovní skupiny a jednotlivce.

    Systém MIA poskytuje přehledné a intuitivní ovládání, špičkový online produktový servis, profesionální online administrativní podporu, responzivní design přístupný přes PC, tablet a mobil i obchodní podporu s legislativním zázemím.