VIKO stavební a montážní s.r.o.

Jsme stavební a montážní firma. Specializujeme se na montáže a výměny plastových oken a plastových dveří, dřevěných oken a dřevěných dveří a hliníkových oken a hliníkových dveří.

28325893 ARES
DIČ CZ28325893
Vznik 2009
Telefony 515 222 628
Mobily 774 805 985
  • plastová okna, plastové dveře, dřevěná okna, eurookna, dřevěné dveře, hliníková okna, hliníkové dveře, hliníkové stěny, stavební práce, plastové vchodové dveře, vchodové dveře, dřevěná eurookna, kvalitní eurookna, rustikální dřevěné eurookno, dveřní výplně, dřevěná eurookna, kastlové dřevěné euro okno, okenní profily, zasklení oken, zatmelení skel, garážová vrata, stínicí technika, montáž oken, výměna oken
  • Naše společnost se specializuje na dodávky, montáže a výměny oken a dveří. Nabízíme vám kvalitní plastová okna a dveře, dřevění okna (eurookna) a dveře a hliníková okna a dveře. 

    U všech námi nabízených plastových oken jsou použity pouze kvalitní profily od německé firmy Profine GmbH. Nabízíme je v široké škále barevných dekorů pro sladění s každým interiérem i exteriérem. 

    Plastové vchodové dveře se špičkovými německými profily Kömmerling dodáváme v široké škále odstínů – ve dřevěných dekorech nebo unibarvách.