MMB Consulting, s.r.o.

U založení firmy byli lidé s dlouholetými zkušenostmi v oblasti stavebnictví, poradenství a řídící práce. Firma vznikla na začátku roku 2002 s cílem realizovat kvalitně a za přijatelné ceny stavby, zejména pro komunální oblast.

Na základě zkušeností jsme schopni představitelům obcí nabídnout komplexní služby – počínaje poradenskou službou v oblasti získávání investičních prostředků (úvěry, dotace), zajištění a vypracování k tomu příslušných formulářů a dokladů. Investici jsme schopni realizovat od přípravy projektové dokumentace přes vyřízení příslušných povolení až po konečné provedení díla „na klíč“.

26275457 ARES
DIČ CZ26275457
Vznik 2002
Telefony 546 411 983
Ing. Tomáš Procházka (jednatel)
  • stavební firmy, produkty, bytová výstavba, stavební práce, nabídka mechanizace, stavební materiál, výstavbu objektů na klíč, rekonstrukce objektů, obklady, dlažby, sádrokartonové práce, demolice, likvidace sutě a odpadu, zemní práce, technická infrastruktura pro bytovou a občanskou výstavbu, venkovní kanalizace a vodovody, komunikace - silnice, chodníky, parkoviště, zpevněné plochy, lesní cesty, dětská a sportovní hřiště, venkovní úpravy, oplocování pozemků, kamenodrátěné opěrné stěny, gabiony, sadovnické úpravy, inženýrskou činnost, výkon technického dozoru investora, zpracování stavebních rozpočtů, činnost koordinátora bezpečnosti a ochrany práce na stavbách