H&K - Ochrana dřeva a impregnace

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Čsl. Armády 445/22, 787 01 Šumperk Bezdlužná Ověřená firma

Jsme specialisté na ochranu dřeva a impregnaci dřeva. Zaměřujeme se na tlakovou impregnaci dřeva, dlouhodobé ošetření dřeva a ochranu dřeva proti škůdcům. Používáme kvalitní a certifikované přípravky pro likvidaci červotočů a dřevokazných hub.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
4 Google recenzí
08156760 ARES
Vznik 2019
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
  • ochrana dřeva, impregnace dřeva, ošetření dřeva, ochrana dřeva proti škůdcům, tlaková impregnace dřeva, tlaková impregnace, rekonstrukce střechy, ošetření střechy, rekonstrukce dřeva, rekonstrukce trámů, ošetření trámů, sanační gel, XILIX sanační gel, XILIX gel, likvidace červotoče, likvidace tesaříka, likvidace dřevokazného hmyzu, likvidace dřevokazných hub, dřevokazný hmyz, ošetření dřevomorky
  • Zabýváme se profesionální ochranou dřeva a impregnací. Zaměřujeme se na tlakovou impregnaci a ochranu dřeva pro dlouhodobé ošetření. Při práci používáme nejen osvědčené postupy, ale i kvalitní a certifikované přípravky.

    V H&K vám nabízíme kompletní rekonstrukci dřeva, střech a trámů. Dřevo vždy řádně vybrousíme, ošetříme tlakovou impregnací a zakonzervujeme postřikem. Díky tomuto postupu dokážeme odstranit veškeré dřevokazné houby a hmyz.

    Před samotnou realizací začínáme vždy bezplatnou konzultací. Nejdříve zkontrolujeme stav dřeva a úroveň jeho napadení. Následně vám navrhneme vhodné řešení a připravíme cenovou nabídku.