Montáže EPZ s.r.o.

Nabízíme vám pronájem montážních plošin s obsluhou pro práce do výšky 27 metrů. Mezi naše další služby patří výstavba veřejného osvětlení včetně jeho servisu, rizikové kácení stromů, výškové práce a kontejnerová doprava.

29306396 ARES
DIČ CZ29306396
Vznik 2012
Mobily 603 374 745
  • pronájem montážních plošin, pronájem pracovních plošin, pronájem plošin, půjčovna plošin, rizikové kácení stromů, kácení stromů, výstavba veřejného osvětlení, servis veřejného osvětlení, rekonstrukce veřejného osvětlení, kontejnerová doprava, přistavení kontejneru, výškové práce, montážní plošiny, pracovní plošiny
  • Zabýváme se pronájmem montážních plošin s obsluhou, s maximální pracovní výškou 27 metrů. Plošiny pronajímáme stavebním firmám, elektromontážním firmám, obcím i reklamním agenturám. 

    Dále se zabýváme výstavbou, servisem a rekonstrukcí veřejného osvětlení. Tyto služby nabízíme obcím, městům a větším firmám. Pro obce a města zajišťujeme také vánoční výzdobu. 

    Součástí našich služeb je klasické i rizikové kácení stromů formou práce ve výškách, kontejnerová doprava pro dovoz a převoz materiálu do 5 tun a přistavení kontejneru

    Naše firma se nachází v obci Spytihněv, ale působíme po celém Zlínském kraji.