Státní léčebné lázně Bludov, státní podnik

4.8
★★★★★
★★★★★
(48)
Lázeňská 572, 789 61 Bludov Bezdlužná Ověřená firma

Poskytujeme vám profesionální lázeňskou péči založenou na nejnovějších poznatcích v oborech balneologie, obezitologie, diabetologie a léčebné rehabilitace. Specializujeme se na léčbu obezity u dětí, léčbu pohybového aparátu a odvykání kouření. Nabízíme jedinečné lázeňské pobyty.

Recenze

4.8
★★★★★
★★★★★
48 Facebook recenzí
14450241 ARES
DIČ CZ14450241
Vznik 1990
Telefony 583 301 211
Mobily 602 302 554
Ing. Václav Dvořák, MBA, (ředitel)
Michaela Kunrtová (zástupce ředitele)
  • lázně, lázeňské služby, lázeňská léčba, léčebná zařízení, léčebné pobyty, lázeňské pobyty, lázně Bludov, lázeňská péče, obezitologie, diabetologie, léčebná rehabilitace, ambulantní péče, rehabilitační péče, wellness pobyty, relaxační pobyty, léčebné procedury, rehabilitační pobyty, pobyty na hubnutí, pobyty pro děti, termální koupele, zábaly, termální bazén, masáže, procedury na lékařský přepis, léčba obezity, léčba dětské obezity, pohybový aparát, léčba pohybového aparátu, léčba bolestí zad, hubnutí, hubnoucí pobyty, snížení váhy, tradice v hubnutí, akreditace, akreditované lázně, odvykání kouření
  • Lázně Bludov jsou dlouhá léta spojena zejména s léčbou dětské obezity. Jsou nejen lázněmi, ale i rehabilitačním zařízením.  Kromě léčby obezity lázně nabízejí lázeňskou léčbu pohybového aparátu, časnou rehabilitaci po operacích a úrazech, ambulantní léčbu bolestí zad, lázeňské pobyty a širokou škálu léčebných procedur.  V lázních pracují odborníci napříč mnoha obory – pediatři, lékaři rehabilitační a fyzikální medicíny, fyzioterapeuti a ergoterapeuti.