REV servis ZZ s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Hlavní třída 843/54, 708 00 Ostrava-Poruba Bezdlužná Ověřená firma

Jsme odborníci na opravy a revize vyhrazených zdvihacích zařízení. Specializujeme se na servis a opravy jeřábů, revize ocelových konstrukcí a revize tlakových nádob. Součástí našich služeb je školení jeřábníků a zpracování dokumentace pro zdvihací zařízení.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
4 Google recenzí
27774392 ARES
DIČ CZ27774392
Vznik 2006
Ilona Černíková (jednatel)
  • montáž zdvihacích zařízení, opravy zdvihacích zařízení, revize zdvihacích zařízení, zkoušky zdvihacích zařízení, rekonstrukce jeřábů, opravy jeřábů, údržba jeřábů, servis jeřábů, inspekční prohlídky jeřábů, revize jeřábů, revizní zkoušky jeřábů, revize zdvihadel, revizní zkoušky zdvihadel, revize pojízdných zdvihadel, revizní zkoušky pojízdných zdvihadel, kladkostroje, vrátky, zvedáky, montáže nosných konstrukcí, geometrické zaměření, revize ocelových konstrukcí, revize tlakových nádob, tlakové nádoby, školení jeřábníků, školení pracovníků s tlakovými nádobami, zpracování dokumentace pro zdvihací zařízení
  • Naše společnost REV servis ZZ se zaměřuje na montáže, opravy, revize a zkoušky vyhrazených zdvihacích zařízení. Např. na zdvihadla a pojízdná zdvihadla o nosnosti nad 5 000 kg, jeřáby o nosnosti nad 5 000 kg nebo stavební výtahy s výškou zdvihu nad 3 m. 

    Provádíme rektifikace a generální opravy u kolejových a jeřábových drah. Provádíme i geodetické zaměření drah a dodávky kolejnic

    Dále se zaměřujeme na revize ocelových konstrukcí, školení jeřábníků, zpracování dokumentace pro zdvihací zařízení, revize tlakových nádob a školení pracovníků s tlakovými nádobami.