LUBKAR s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(19)
Jerlochovice 161, 742 45 Fulnek Bezdlužná Ověřená firma

Poskytujeme vám profesionální servis osobních aut a dodávek. Provádíme karosářské a lakýrnické práce, výměny čelních skel, přípravu na STK, zajištění TK + ME aj. servisní práce. Dále se specializujeme na stavebnictví. Provádíme zemní a výkopové práce včetně výkopů základů staveb, demolice a další služby.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
17 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
2 Firmy.cz recenzí
27786714 ARES
DIČ CZ27786714
Vznik 2007
Telefony 556 315 273
kancelář
Karel Schoppik (servis)
Martin Schoppik (stavby a demolice)
Jan Orság (stavební technik)
  • autoservis, STK, stavebnictví, stavební práce, stavby, demolice, demoliční práce, výkopové práce, zemní práce, rekonstrukce, přístavby, opravy automobilů, nakládání se stavebními odpady, odvoz stavebního odpadu, likvidace stavebního odpadu, karosářské práce, lakýrnické práce, pneuservis, revize LPG, mobilní tryskání, protlaky pod komunikaci, frézování výtluků, asfaltace výtluků, servis osobních vozidel, servis nákladních vozidel, vyřízení pojistných událostí, výměny čelních skel, příprava na STK, STK, zajištění TK + ME, geometrie, čištění klimatizací, plnění klimatizací, čištění interiérů vozů, chiptuning, vývoz jímek, vývoz septiků, čistírny odpadních vod, čističky odpadních vod, ČOV, čištění odpadů, čištění kanalizací, mobilní pískování, jádrové vrtání, realizace inženýrských sítí, nákladní doprava
  • Provozujeme autoservis osobních a dodávkových vozů, ve kterém vám nabízíme karosářské a lakýrnické práce, vyřízení pojistných událostí, výměny čelních skel, zajištění TK + ME, revize LPG, geometrie, čištění a plnění klimatizací, čištění interiérů vozů, chiptuning, pneuservis a mnoho dalších služeb.

    Specializujeme se i na oblast stavebnictví. Nabízíme vám profesionální stavební a demoliční práce. Provádíme zemní a výkopové práce, odvoz a likvidaci stavebního odpadu.

    Dále se zabýváme nákladní dopravou, realizací inženýrských sítí, vývozem a čištěním jímek, ČOV a septiků, pískováním a jádrovým vrtáním.

    V neposlední řadě provádíme frézování a asfaltace výtluků