Strýčková Božena - Hotel Buchlovice

4.4
★★★★★
★★★★★
(2816)
náměstí Svobody 426, 687 08 Buchlovice Bezdlužná Ověřená firma

Navštivte náš tříhvězdičkový hotel, který se nachází v malebném prostředí Uherskohradišťska. Nabízíme ubytování v jedno- a dvoulůžkových pokojích či v luxusních apartmánech. Součástí hotelu je restaurace, kde si můžete pochutnat na české i zahraniční kuchyni. Zajišťujeme catering.

Recenze

4.4
★★★★★
★★★★★
704 Facebook recenzí
4.4
★★★★★
★★★★★
704 Google recenzí
4.4
★★★★★
★★★★★
704 Firmy.cz recenzí
4.4
★★★★★
★★★★★
704 Booking recenzí
12414417 ARES
DIČ CZ6157041891
Vznik 1992
Telefony 572 596 021
Sociální sítě facebook.com
Strýčková Božena (majitel)
  • hotely, jednolůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje, apartmány, pokoje s vlastním sociálním zařízením, pokoje s vlastním minibarem, hotelová restaurace, restaurace, ubytování, teambuildingy, pronájem salonku, cateringové služby, catering, svatby, svatební hostiny, firemní školení, pronájem prostor, pronájem hotelu
  • Provozujeme tříhvězdičkových hotel s restaurací v centru Buchlovic nedaleko Uherského Hradiště. Buchlovice vás jistě překvapí nejen svou bohatou historií, ale i živou atmosférou. Pár kroků od našeho hotelu se nachází barokní zámek Buchlovice. 

    Ubytování nabízíme v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích i v luxusních apartmánech. Ubytovat se u nás můžete na víkendové i dlouhodobé pobyty.

    V restauraci pro vás připravujeme denní i týdenní menu z české a zahraniční kuchyně. Poskytujeme profesionální cateringové služby.

    Náš hotel je ideálním místem pro svatby. Rádi pro vás zajistíme vše potřebné od svatebního obřadu až po svatební gastronomii. Samozřejmostí je příprava ubytování.