Fresh Air, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Ořechov 193, 687 37 Ořechov Bezdlužná Ověřená firma

Specializujeme se na dodávky a montáže klimatizací, tepelných čerpadel, chladíren a mrazíren. Součástí našich služeb jsou servis a opravy klimatizací, servis a opravy tepelných čerpadel. Kontaktujte nás.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
3 Google recenzí
25569007 ARES
DIČ CZ25569007
Vznik 1999
Mobily 603 450 210
Sociální sítě facebook.com
František Macalík (jednatel)
  • klimatizace, servis klimatizací, opravy klimatizací, montáž klimatizací, servis tepelných čerpadel, opravy tepelných čerpadel, montáž tepelných čerpadel, tepelná čerpadla, chladicí technika, chladírny, mrazírny, rekuperace, montáž vzduchotechnického zařízení, revize úniků chladiva, montáž chladicích zařízení pro prodejny, instalace klimatizací v rodinných domech, instalace klimatizací v bytových domech, klimatizace Acond, klimatizace LG, klimatizace Sinclair, klimatizace Toshiba, tepelná čerpadla Acond, tepelná čerpadla Toshiba, klimatizace do bytu, klimatizace do kanceláří, klimatizace do domů, splitové klimatizace, multisplitové klimatizace, mobilní klimatizace, nástěnné klimatizace, okenní klimatizace, kazetové klimatizace, podstropní klimatizace, průmyslové klimatizace, servis klimatizačních jednotek, opravy klimatizačních jednotek, klimatizace na principu tepelného čerpadla, tepelná čerpadla vzduch-voda, instalace tepelných čerpadel LG Therma, servis tepelných čerpadel LG Therma
  • Jsme odborníci na klimatizace, tepelná čerpadla a chladicí zařízení. Máme 20 let zkušeností v oboru

    Dodáváme vám nejmodernější klimatizace založené na principu tepelného čerpadla. Tyto klimatizace kromě tradičního chlazení také topí, odvhlčují a ionizují vzduch. 

    Tepelná čerpadla dodáváme v provedení vzduch-voda. S tímto typem čerpadla získáte nízké provozní náklady, komfortní provoz topení a nejšetrnější způsob vytápění k životnímu prostředí, kdy budete topit teplem přírody.