ENVITES, spol. s r.o.

1.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Vídeňská 264/120b, 619 00 Brno Ověřená firma

Jsme odborníci na technologie pro vodní a kalové hospodářství. Vyrábíme a prodáváme kalolisy, pískové filtry, lamelové usazováky a čiřiče, zahušťováky kalů, akumulační nádrže a další technologie. Dodáváme technologické celky na klíč.

Recenze

1.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
13690035 ARES
DIČ CZ13690035
Vznik 1990
Weby envites.cz
Telefony 547 429 211
Sociální sítě facebook.com
Ing. František Šimáček (jednatel)
Viktor Štovčík (jednatel)
  • envites, technologie pro vodní hospodářství, technologie pro kalové hospodářství, zařízení pro filtraci, zařízení pro čištění odpadních vod, zařízení pro úpravu procesních vod, zařízení pro úpravu kalů, zařízení pro přípravu chemikálií, kalolisy, zahušťováky kalů, pískové filtry, pískové filtrace, technologické vestavby do betonových nádrží, shrabováky kalů, odsávače kalů, výklopné kontejnery, akumulační nádrže, neutralizační reaktory, vestavby do nádrží, lamelové usazováky, plachetkové filtrační lisy, podvozky pro kontejnery, kontejnerové podvozky, technologické celky
  • Zabýváme se vývojem, návrhy, výrobou, prodejem a zprovozněním zařízení pro filtraci, čištění průmyslových a komunálních odpadních vod, úpravu procesních vod a kalů. Mezi naše produkty patří kalolisy, pískové filtry, lamelové usazováky a čiřiče, zahušťováky kalů, technologické vestavby do betonových nádrží – shrabováky a odsávače kalů, neutralizační reaktory a akumulační nádrže, zařízení pro přípravu chemikálií, výklopné kontejnery a kontejnerové podvozky.  Dodáváme technologické celky na klíč pro chemický, metalurgický a potravinářský průmysl.