Martyčák Karel, RNDr.

Specializujeme se na prodej mikroskopů. Nabízíme vám školní mikroskopy, hobby mikroskopy i profesionální laboratorní mikroskopy. U nás zakoupíte kvalitní mikroskopy Euromex. Součástí našeho sortimentu jsou mikroskopické kamery, mikroskopické preparáty a řada příslušenství pro mikroskopii.

48861626 ARES
DIČ CZ6308151135
Vznik 1993
Telefony 537 026 109
Mobily 603 254 123
Martyčák Karel, RNDr. (majitel)
  • mikroskopy, prodej mikroskopů, polarizační mikroskopy, metalografické mikroskopy, stereoskopické mikroskopy, videomikroskopy, digitální mikroskopy Q-scope, zdroje studeného světla, mikroskopické kamery, mikroskopy Euromex, kamery pro mikroskopy, laboratorní mikroskopy, žákovské mikroskopy, studentské mikroskopy, biologické mikroskopy, polarizační mikroskopy, mikrofotografie, obrazová analýza, software pro analýzu obrazu, školní mikroskopy, hobby mikroskopy, laboratorní mikroskopy, potřeby pro mikroskopii, příslušenství pro mikroskopii, mikroskopické preparáty, mikroskla, preparační soupravy, barviva pro mikroskopii, laboratorní potřeby,
  • Zabýváme se prodejem mikroskopů a potřeb pro mikroskopii již od roku 1995. V naší nabídce naleznete kvalitní mikroskopy a optickou techniku od holandské firmy Euromex Microscopen B.V. 

    Nabízíme vám polarizační mikroskopy, metalografické mikroskopy, stereoskopické mikroskopy, videomikroskopy a digitální mikroskopy Q-scope.

    Dále nabízíme mikroskopické kamery, osvětlení, zvětšující lupy, mikroskopické preparáty a řadu příslušenství pro mikroskopii, jako např. mikroskla, preparační soupravy nebo barviva pro mikroskopii.