Vodní sporty – Zlínský kraj

Vodní sporty jsou oblíbenou zejména letní aktivitou. Pokud chcete zažít pořádnou zábavu a velký příval adrenalinu, vyzkoušejte adrenalinové vodní sporty, jako je kitesurfing, wakeboarding či flyboarding. Firmy nabízející vodní sporty v lokalitě Zlínský kraj.

1–10 firem z 10 nalezených Filtry

1KOVO BATH s.r.o.

4.1
★★★★★
★★★★★
(4)
Babice 135, Babice Bezdlužná

Vodní tobogány a skluzavky, zámečnická výroba, stavební konstrukce, ocelové konstrukce, výroba kontejnerů na tříděný odpad. Tobogány a skluzavky vyrábíme na zakázku, včetně projektové dokumentace. Tobogán a skluzavka má zajištěn záruční i pozáruční servis.

2Slivečková Jitka - BABY CLUB1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Šafaříkova 718, Uherské Hradiště Bezdlužná

Pořádáme plavání pro kojence, batolata a rodiče s dětmi předškolního i školního věku. Nabízíme plavání i jako doplněk rehabilitace či možnost plavat s rodiči i bez rodičů a starší děti učíme správnou techniku plaveckých způsobů. Děti se seznámí s vodním prostředím a s pomocí různých hraček i…

3Plavecká škola Uherské Hradiště3 pobočky

4.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Sportovní 1214, Uherské Hradiště Bezdlužná

Výuka plavání pro žáky mateřských a základních škol či baby plavání a aquaaerobik. Pořádáme plavecké závody a soutěže. K dispozici jsou plavecké pomůcky a další.

4Aquapark Uherské Hradiště,příspěvková organizace

4.5
★★★★★
★★★★★
(4381)
Sportovní 1214, Uherské Hradiště Bezdlužná

Provoz aquaparku s vnitřním i venkovním bazénem či plaveckým bazénem, dětským výukovým bazénem, parní kabinou, divokou řekou, dětským brouzdalištěm, vzduchovou lavicí i vodním chrličem. V areálu jsou tobogány, skluzavky, whirlpooly, sauny a hřiště na plážový volejbal či pétanque a další.

5Dočekalová Martina, Mgr.1 pobočka

Provádíme školení cvičitelů vodního aerobiku. Zaměřujeme se na fyzikální zákony aplikované na vodní prostředí či metodiku vodního cvičení, praktickou výuku vedení lekcí, pomůcky a jejich výběr. Dále zajišťujeme školení v oblasti anatomie, fyziologie a analýzy pohybu.

8BALESO, s.r.o.2 pobočky

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Hornomlýnská 829, Zlín

Prodej nafukovacích člunů značek Intex, X-Morph, Sevylor a Gumotex. Nabízíme lodní motory, náhradní díly, podvodní skútry, přívěsné vozíky pro čluny, nafukovací vířivky, krosny pro děti, nosiče kol na tažné zařízení, vodní filtry či bazénovou chemii.

9Tělovýchovná jednota SOKOL POZLOVICE

Pozlovice , Pozlovice Bezdlužná

Sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíly fotbalu, volejbalu, stolního tenisu a šachů. Nabízíme lekce jógy a cvičení pro ženy. Dále sdružujeme oddíly kuželek a klubu vodních sportů.

10Vodní eldorádo s.r.o. (pobočka Kroměříž)1 pobočka

Postoupky, Kroměříž
Otevřeno od 8:00

Nabízíme vodní sporty, vodní lyžování či půjčovnu lodí i motorových člunů a vodních skútrů. Dále pořádáme aktivní a sportovní dovolené.


Vodní sporty – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Vodní sporty v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Vodních sportů existuje celá řada a stále vznikají nové. Většina vodních sportů se řadí k individuálním sportům. Výjimkou je např. vodní pólo. Vodní sporty se dají provozovat ve vodě (plavání, synchronizované plavání, vodní aerobik, skoky do vody…), na vodě (jachting, paddleboarding, rafting, veslování…) i pod vodou (potápění, podvodní hokej, podvodní rugby…). 

Vodní sporty lze provozovat na řece, rybníce, jezeře, v moři či bazénu. U dovolenkářů jsou zvláště oblíbené vodní sporty u moře, jako je např. šnorchlování, potápění či jízda na vodním skútru.

Oblíbené adrenalinové vodní sporty

Wakeboarding

Je jízda na prkně (wakeboardu) po vodní hladině, které je pomocí konstrukce připevněné ke člunu nebo elektrickému vleku. Wakeboardista je tak tažen na laně za lodí, nebo na laně, které je zachyceno na velkém dlouhém okruhovém laně. Při wakeboardingu můžete zkoušet otočky, skoky i slalom

Flyboarding 

Relativně nový vodní sport, který vznikl v roce 2011. Spočívá v letu nad vodní plochou na tzv. flyboardu. Trysky pod vašimi nohami vás dokážou vystřelit až do výšky 10 metrů nad vodou. Tento sport zvládne každý, kdo se ho nebojí. Klíčem k úspěchu však jsou zpevněné nohy a schopnost balancovat.

Kitesurfing

Jedná se o jízdu na vodě na speciálním prkně, tzv. kiteboardu, za využití tažného draka. Tento sport patří mezi nejrychleji se rozvíjející sporty. Má řadu samostatných disciplín – wake style, wave riding, freestyle, speed, race nebo race kitehydrofoiling.