Sportovní agentury – Prostějov

Sportovní agentury jsou partnery sportovních svazů a organizací. Organizují sportovní a společenské akce, působí v oblasti mediálního zastoupení, realizují reklamní kampaně, nakupují reklamní čas atd. Přehled sportovních agentur v lokalitě Prostějov.

1–10 firem z 16 nalezených Filtry

1Klubové zařízení Plumlov

4.4
★★★★★
★★★★★
(2627)
Zámek 99, Plumlov
Otevřeno od 9:00

Zámek se nachází v rekreační oblasti Plumovská přehrada. Dále pořádáme zde kulturní a sportovní akce, prohlídky zámku, výstavy, koncerty hudebních skupin, divadlo, festivaly, ukázky historického šermu. Mimo jiné v zámku je fitness centrum.

2Sportcentrum - dům dětí a mládeže Prostějov, příspěvková organizace2 pobočky

3.8
★★★★★
★★★★★
(10)
Olympijská 4, Prostějov Bezdlužná

Provádí svou činnost částečně v objektu sportovní haly a jejího příslušenství. Významná část činnosti je realizována v zařízeních jiných organizací ve městě - Sportcentrum – DDM- pracoviště Vápenice 9, Dětské dopravní centrum Sportcentra – DDM a kondiční místnost. Sportcentrum jako největší…

3Vlastimil Hadra - VLHA cestovní kancelář

4.8
★★★★★
★★★★★
(45)
Brněnská 3851/53, Prostějov Bezdlužná

Cyklozájezdy po Evropě- pohodově po cyklostezkách i MTB. Dovolená na kole. Specializujeme se na Itálii a ostrovy Sicílie, Sardinie, Elba a Korsika. Turistika, nordic walking, cvičení u moře, jóga. Cestujeme do Rakouska, Maďarska, Francie a Černé Hory. Zajistíme polopenzi, servis, rodinnou atmosféru.

4L.A.SPORTS, z.s. - Běžecké závody

Zabýváme se pořádáním sportovních, společenských a kulturních akcí a to i s mezinárodní účastí. Hlavně organizací běžeckých závodů. Naše motto je: "Běhat můžeš v každém věku" .

5Invia.cz, a.s. (pobočka Prostějov)90 poboček

Anenská 4263/25, Prostějov
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Jsme cestovní agentura, která nabízí služby z oblasti cestovního ruchu. Nabízíme katalogové, first minute i last minute zájezdy k moři, jak letecky, autobusem, tak i vlastním autem. Eurovíkendy v nejkrásnějších městech světa např. Singapur, Londýn, Paříž, Miami a další. Vyberete si u nás…

6Fit4health

Fit4health, se sídlem Vrchlického 354, 798 52, Konice, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2008. Předmětem podnikání je: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fitness a kulturistiky…

7ATLAS EXCAVATORS

ATLAS EXCAVATORS, se sídlem Stichovická 320/3, 798 02, Mostkovice, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 20708, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2015. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

8Kraso-bruslení Prostějov

Kraso-bruslení Prostějov, se sídlem U Stadionu 2459/1, 796 01, Prostějov, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 9934, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2003. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…

9BK Prostějov

BK Prostějov, se sídlem Za Kosteleckou 51, 796 01, Prostějov, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 9994, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2003. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

10Česká škola létání

Česká škola létání, se sídlem Za Brněnskou ulicí 4292, 796 01, Prostějov, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 70517, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2011. Předmětem podnikání je: výroba, obchod a…


Sportovní agentury – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Prostějov


Sportovní agentury v lokalitě Prostějov – detailní popis

Národní sportovní agentura 

Je ústřední správní orgán státní správy České republiky, který zajišťuje poskytování podpory ve sportu v České republice. Tuto činnost postupně přejímá od Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky. Národní sportovní agentura usiluje o dosáhnutí harmonického sportovního prostředí, které bude jak vychovávávat vrcholové sportovce, tak podporovat rekreační sportovce. 

Činnost Národní sportovní agentury

  • Zajišťuje dotační programy pro sport, turistiku a sportovní reprezentaci
  • Dohlíží na zacházení s udělenými dotacemi
  • Vytváří podmínky a podporu pro sport dětí, mládeže i dospělých a jejich trenéry, pro další rozvoj sportu
  • Zřizuje Antidopingový výbor ČR
  • Realizuje program prevence ovlivňování výsledků sportovních zákonů
  • Vede rejstřík sportovních organizací, sportovců, trenérů, sportovních zařízení, které žádají o poskytnutí podpory
  • Spolupracuje se zahraničními sportovními organizacemi
  • Vydává etický kodex pro zaměstnance a další představitele Národní sportovní agentury

Národní rada pro sport

Představuje stálý poradní orgán předsedy Národní sportovní agentury. Národní radu pro sport tvoří celkem 20 členů. Mezi členy jsou sportovci, ředitelé sportovních organizací a další odborníci na sportovní problematiku.