Bikeparky – Seninka okres Vsetín

Chcete si užít jízdu na horském kole po různých terénech a překážkách? Pak vyrazte do bikeparku. Některé bikeparky jsou vybaveny lanovkami nebo vleky, které vás pohodlně dopraví až na vrchol sjezdovky. Přehled bikeparků v lokalitě Seninka.

1–1 firem z 1 nalezených Filtry

1Bikeparkitect s.r.o. (pobočka Valašská Polanka)1 pobočka

2.3 km Valašská Polanka 393, Valašská Polanka
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Bikeparkitect s.r.o., se sídlem Valašská Polanka 393, 756 11, Valašská Polanka, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 29358, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2006. Pracuje u nás 25 - 49 zaměstnanců. …


Bikeparky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Vsetín


Bikeparky v lokalitě Seninka – detailní popis

Bikeparky jsou oblíbeným místem pro všechny milovníky horských kol, kterým nestačí jezdit pouze po cyklostezkách nebo lesních cestách. Bikeparky jsou určeny pro horské cyklisty, kteří hledají něco náročnějšího a zábavnějšího. Jsou to místa, kde najdete různé druhy tratí a překážek pro jízdu na horském kole. Můžete si vybrat trať podle své úrovně, zkušeností a preferencí. 

Bikeparky se liší podle typu terénu a stylu jízdy. Některé jsou zaměřené na sjezdovou jízdu neboli downhill, kdy se sjíždí z kopce po strmých a technických tratích plných skoků, mostů, schodů a dalších prvků. Jiné bikeparky jsou určené pro freeride, kdy se jedná o volnou jízdu po různorodém terénu s možností improvizace a triků. Další variantou jsou pumptracky, což jsou okruhy s vlnitým profilem a zatáčkami, které se projíždějí bez šlapání, jen pomocí pohybu těla a tlaku na pedály. 

Pro začátečníky i pokročilé jsou vhodné singletraily, označované i jako singletracky, což jsou úzké cesty vedoucí lesem nebo loukou s mírným stoupáním a klesáním.

Některé bikeparky nabízejí i možnost zapůjčení kola nebo ochranné výbavy.

Nejlepší bikeparky v ČR

Mezi nejlepší bikeparky patří Bikepark Ještěd, Trail Park Klínovec, Bikepark Špičák, Špindl Bike Park, Bikepark Kouty nad Desnou, Bikepark Rokytnice nad Jizerou…