Zpracování zvěřiny, divočáka – Moravskoslezský kraj

Zpracování zvěřiny, zejména divočáka, je v oblasti Moravskoslezský kraj velmi oblíbené. Místní řemeslníci se specializují na výrobu lahodných salámů, klobás a dalších pochoutek z této chutné a zdravé potraviny.

1–1 firem z 1 nalezených Filtry

1GOOD VENISON s.r.o.

Československé…, Budišov nad…
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Specializujeme se na výkup, zpracování a prodej zvěřiny ze spárkaté zvěře.


Firmy v dalších lokalitách


Zpracování zvěřiny, divočáka v lokalitě Moravskoslezský kraj – detailní popis

Divočák je totiž bohatý na bílkoviny a má nízký obsah tuku. Kromě toho je zpracování zvěřiny velmi tradiční a má dlouhou historii v této oblasti. Pokud hledáte kvalitní a autentické produkty z divočáka, určitě navštivte některé z místních řeznictví a ochutnejte tuto lahůdku.