Tamponový tisk, tamponové tiskárny - Jihomoravský kraj

INCOT - Vstřikování plastů

Podivín, Rakvická 862 kontakt +420 519 345 149, (2 pobočky)

Firma byla založena v roce 2002 a navazuje na dlouholeté zkušenosti majitelů v oblasti vstřikování plastů. Naši zákazníci se u nás setkají s osobním a vstřícným jednáním při realizaci požadavků na plastové díly. Výhodou toho, že jsme malá firma je individuální přístup ke každé zakázce s důrazem na kvalitní, rychlé a flexibilní splnění požadavků zákazníka. Neustálá modernizace a rozšiřování výroby je záruka toho, že i v budoucnu budeme pro naše zákazníky spolehlivým partnerem v oblasti…

web www.incot.cz

Vladimíra Martinková-Tiskárna

Hodonín, Brněnská 7 kontakt +420 606 652 635

Nabízíme široké spektrum profesionálních služeb v oblasti tisku. Realizujeme jak barevný, tak i černobílý tisk, a to ve všech možných formátech.Jsme schopni vyhotovit letáky, plakáty, pohledy, potisk reklamních předmětů, katalogy, vizitky a řadu dalších. Poskytujeme nejen kvalitní, ale i rychlé služby. Na českém trhu působíme již od roku 2002. Naše dlouholetá zkušenost odráží vysokou spolehlivost a kvalitu.

web www.tiskarna-hodonin.cz

iMi Partner, a.s.- reklamní předměty

Brno, Dusíkova 794/3 kontakt +420 545 425 411, (4 pobočky)

Prodáváme reklamní a dárkové předměty s potiskem.

web www.imi.cz

KOLPRINT, spol. s r.o.

Nedvědice, Nedvědice 336 kontakt +420 566 566 569, (1 pobočka)

Provozujeme prodej a také tisk reklamních předmětů a dále i výrobu samolepek a dále děláme pískování motivů na sklo a sítotisk,ale také i tamponový tisk a další jiné věci.

web www.kolprint.cz

KEYSTAR TECHNOLOGY, spol. s r.o.

Brno, Obřanská 950/47a kontakt +420 545 230 264

Nabízíme klávesnice se spínací fólií pro psací stroje a pokladny. Tamponový tisk.

web www.keystar.cz

BRKO, s.r.o.

Brno-Slatina, Tuřanka 221/17 kontakt +420 545 216 490

Tiskneme katalogy, letáky, časopisy, brožury, prospekty, hlavičkové papíry, návody, pozvánky, samolepky, vizitky, potisk obálek, etikety a jiné polygrafické produkty, včetně knihařského zpracování. Používaná technologie: ofsetový tisk a digitální tisk.

web www.tiskarnabrko.cz

PAPÍR A TISK s.r.o.

Brno-Trnitá, Čechyňská 416/18 kontakt +420 537 020 020

Nabízíme vám kompletní nabídku tisku v malých nákladech, rychlou reakci, špičkovou kvalitu zpracování, spolehlivost dodávek a výborné ceny. A jistotu, že vaše zakázka proběhne bez problémů. V naší branži risk neznamená zisk. Zavedená brněnská tiskárna. Digitální tisk. Tiskneme pro veřejnost - novoročenky, kalendáře, oznámení, navštívenky. Specializovaný tisk pro grafiky, výrobce, organizace, agentury, nakladatele. Tisk knih. Personalizace. Široký výběr papírů.

web www.papiratisk.cz

Miroslav Polívka- D-D Reklama

Hustopeče u Brna, Tábory 1182/34

Poskytujeme a nabízíme zpracování grafických návrhů.

web www.ddtisk.cz

Karel Jurka- TopDesign

Vyškov, Brněnská 49/62 kontakt +420 517 343 329

Komplexní reklamní služby od návrhu, grafické přípravy po vyhotovení. Firma TopDesign se zabývá reklamní výrobou již od roku 1994. Disponuje vlastními výrobními prostředky.

web www.topdesign-jurka.cz

ANGLASS s.r.o.

Sobůlky, Sobůlky 300 kontakt +420 518 622 316

Provádíme ruční foukání skla a rotační i plochý sítotisk, průmyslový i malosériový potisk skla a plastů, tisk samolepek, logoprintů a sklářských obtisků, kompletní tisk reklamy včetně dodání reklamních předmětů, tampontisk, pískování a lepenou reklamu.

web www.anglass.cz

Evžen Hanák, Ing.

Dubňany, Nádražní 1695 kontakt +420 518 366 421

Sítotisk a digitální sublimace do PES materiálů. Produkujeme reklamní i technické tisky na všechny potisknutelné podklady.

web www.hanak-sitotisk.cz

Holčák Richard

Brno, Škroupova 2671/21 kontakt +420 774 111 005

Provádíme tamponový, laserový a termo ražbu, tisk i sítotisk.

web www.vh-print.cz

PRINTECO s.r.o.

Brno-Zábrdovice, Cejl 29/76 kontakt +420 543 250 327

Firma Printeco s.r.o. byla založena v roce 1997 s cílem zajistit dodávky co nejširšího sortimentu tištěných materiálů a reklamních služeb zákazníkům. Při vzniku firmy jsme si byli vědomi existující konkurence a velké nabídky výše zmíněných produktů a služeb na našem trhu. Podstata naší filozofie však spočívala v myšlence komplexního uspokojení potřeb konkrétního zákazníka ve spojení s kvalitou, pružností dodávek a osobním přístupem.

web www.printeco.cz

SERVIS CENTRUM a.s.

Brno, Staňkova 383 kontakt +420 541 260 260

Stroje, spotřební materiál pro sítotisk a tamponový tisk – sítotiskové a tamponové barvy, síta, tkaniny, rámy, klišé, tampony, alternativní inkousty pro digitální tisk a doplňkové služby.

web www.sc-brno.cz

NONA - reklamní a dárkové předměty s potiskem

Přerov, Šířava 1295/27 kontakt +420 581 208 764, (2 pobočky)

Nabízíme kompletní sortiment reklamních a dárkových předmětů s potiskem. V naší široké nabídce najdete přes 4 500 druhů reklamního zboží, od psacích potřeb, kalendářů, klíčenek, přes textil, zapalovače, deštníky až po nářadí, cestovní potřeby nebo tašky.

web www.nona-reklama.cz

ŽÍDEK tisk s.r.o.

Opava, Podvihovská 12 kontakt +420 558 840 137

Nabízíme velkoplošný tisk na nestandardní materiály do interiéru i exteriéru. Specializujeme se na polepy výloh, reklamní potisk autoplachet, uměleckou reprodukci, speciální i atypickou výrobu, grafické služby, solventní tisk, 3D reklamu, CVL, plakáty a další služby.

web www.tiskneme.com

Lang Jiří- ZS Design

Bruntál, Smetanova 1132 kontakt +420 554 715 615

Firma nabízí reklamní služby, ofsetový tisk, tamponový tisk, služby grafického studia a výrobu reklamních předmětů.

web www.zsdesign.cz

POTÁLA s.r.o.

Opava, Lužická 1298 kontakt +420 774 240 521

Výroba tiskových forem. Nabízíme flexografické barvy.

web www.potala.biz

ACEprint s.r.o.

Kyjov, Riegrova 394/24 kontakt +420 518 613 681

Nabízíme potisk textilií. naše firma se specializuje na potisk materiálů a to především textilu. Dále nabízíme tiskařské služby pro všechny odvětví. Tiskneme, vizitky, plakáty a velkoformátový tisk.

DAVEX - CZ, spol. s r.o.

Zlín, Rybníky VI 7061 kontakt +420 577 100 111

Hodnoty naší společnosti jsou založeny na poskytování profesionálních produktů a služeb v maximální kvalitě s cílem nabídnout svým klientům to nejlepší na trhu. Pro výrobu využíváme nejmodernější software, špičkové technologie a pečlivě vyškolený tým profesionálů. Poskytujeme rovněž odborné poradenství v oblasti potisku obalů. V případě zájmu můžeme zabezpečit i kompletní servis od grafického designu až po samotnou výrobu finálních obalů na všechny druhy potravin.

web www.davex.cz
« předchozí 1 2 3 další »