Razítka - Jihomoravský kraj

Chamber s.r.o.

Blansko, Svitavská 872/23 kontakt +420 516 410 432, (2 pobočky)

Chamber s.r.o. - Internetový prodej vybavení nejen pro školy a školská zařízení. Nabízíme školní nábytek, školní pomůcky, školní tiskoviny, učebnice, široký sortiment diplomů, výtvarné potřeby, hračky, hry, tiskárny a mnoho dalších školních, výtvarných a sportovních potřeb. Vyrábíme také razítka a tiskátka. Můžeme Vám zprostředkovat náhradní plnění.

web www.chamber.cz

Graphics Systems, s.r.o.

Unkovice, Unkovice 177 kontakt +420 728 733 518

Provádíme rezání a gravírování plexiskla a plasty i pryž a dále máme výrobu stojánků a jmenovek a výrobních štítků a razítek. Děláme návrhy a výroba atypický výrobků z plexiskla a také i nerozbitné plexisklo a také i velkoplošný tisk na papír a samolepky i bannery a tapety a fotoobrazy a děláme i výrobu reklamy.

web www.g-s.cz

HTB - Bukovský Jiří, Ing.

Brno, Křenová 479/71 kontakt +420 543 217 205

Výroba i prodej razítek, nově i reliéfních. Reklamní agentura a tiskárna vytváří propagační materiály, vizitky, razítka, novoročenky. Gravírování laserem, reklamní předměty. Tiskneme svatební a promoční oznámení. Tisk, řezaná grafika na plotteru.

web www.htb.cz

Vodák Karel - Laserový digitální výsek

Nosislav, Komenského 235 kontakt +420 608 751 011, (1 pobočka)

Děláme laserové gravírování a značení a řezání CO2 laserem a nabízíme prodej a popis reklamních předmětů. Děláme výrobu vizitek a razítek. Jsme malá rodinná firma s osobním přístupem ke každému zákazníkovi. Specializujeme se už deset let na digitální výsek papíru, tedy laserové řezání s vysokou přesností a precizností.

web www.proficut.cz

Křeček Jan

Břeclav, Bratislavská 2808 kontakt +420 736 487 757

Vyrábíme mapy a atlasy pro obchodní sítě a tiskneme mapy pro cykloturistiku. Vyrábíme razítka klasická i blesková. Dále se zabýváme výrobou reklamních a propagačních předmětů.

web www.bekrmapy.cz

Miroslav Polívka- D-D Reklama

Hustopeče u Brna, Tábory 1182/34

Poskytujeme a nabízíme zpracování grafických návrhů.

web www.ddtisk.cz

Studio atd., spol. s r.o.

Kyjov, Svatoborská 416/71 kontakt +420 518 614 100

Barevné i černobílé kopie, vizitky, pozvánky, svatební oznámení, letáky, pohlednice, plakáty, katalogy, brožury. Zajišťujeme grafické návrhy a tisk etiket, reklamní tabule, DTP studio, externí osvit a nátisk, razítka, laminování.

web www.studioatd.cz

Iveta Sukupová - copycentrum

Strážnice, Smetanova 1666 kontakt +420 518 333 001

Naším oborem je provoz copycentra. Dále nabízíme knihařské zpracování, termotisk (zlacení a výsek), laminování, razítka. Můžete zde nakoupit kancelářské zboží. Ofsetový tisk - ne.

web www.tiskstraznice.cz

HALLAS,s.r.o.

Rousínov, Dražovice 301 kontakt +420 734 572 638, (1 pobočka)

Věnujeme se laserovému opracování průmyslových a reklamních výrobků. Firma HALLAS, s.r.o. byla založena v roce 2002 a založení předcházela práce s laserem na živnostenský list již od roku 1998. Dnes již více jak 15 let plníme přání zákazníků v oblasti průmyslového a reklamního laserového popisu, značení a řezání.

web www.hallas.cz

Pavlů Alois, Ing. - ALPAS - RAZÍTKA

Brno, Příkop 4 kontakt +420 545 240 990

Vyrábíme a prodáváme razítka značky Trodat. Provádíme též tisk, sazbu, vazbu i gravírování laserem. Prodáváme kancelářské potřeby.

web www.alpas-brno.cz
« předchozí 1 2 3 4 7 9 12 další »