Noviny, časopisy a ostatní periodika – Zlín

V éře internetu a digitálního obsahu by se mohlo zdát, že tištěná média, jako jsou noviny nebo časopisy, upadají do zapomnění. Nicméně, tato tradiční média stále nabízejí něco, co online média nemohou zcela nahradit. Prodejci periodik v lokalitě Zlín.

1–10 firem z 40 nalezených Filtry

11. základní škola Napajedla, příspěvková organizace

Provozujeme základní školu se školní družinou a jídelnou v Napajedlech. Věnujeme se taktéž mimoškolním aktivitám.

2Originální svatební grafika Michal

5.0
★★★★★
(2)
Zelinova 5590, Zlín Bezdlužná

Originální svatební grafika Michal, se sídlem Zelinova 5590, 760 05, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2017. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského…

3Pattistudio.cz

5.0
★★★★★
(1)
Dolní dědina 7, Zlín-Příluky Bezdlužná

Pattistudio.cz, se sídlem Dolní dědina 7, 760 01, Zlín-Příluky, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2000. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více…

4Česká pošta, s.p. (pobočka Biskupice u Luhačovic)4722 poboček

Biskupice 4, Biskupice
Otevřeno od 8:00

Nabídka vnitrostátních a mezinárodních poštovních, peněžních a kurýrních služeb. Dále nabízíme ověřování podpisů, výpis z trestného rejstříku (czechpoint), zřízení datové schránky atd. Mezi doplňkové služby spadá prodej stíracích losů.

5Česká pošta, s.p. (pobočka Brumov-Bylnice)4722 poboček

6Česká pošta, s.p. (pobočka Dolní Lhota u Luhačovic)4722 poboček

Dolní Lhota 129, Dolní Lhota

7Česká pošta, s.p. (pobočka Fryšták) - Fryšták4722 poboček

náměstí Míru 19, Fryšták

8Česká pošta, s.p. (pobočka Jasenná u Vizovic)4722 poboček

Jasenná 190, Jasenná

9Česká pošta, s.p. (pobočka Kašava) - Kašava4722 poboček

Kašava 235, Kašava

10Česká pošta, s.p. (pobočka Luhačovice) - Luhačovice4722 poboček

Dr. Veselého 468, Luhačovice
Otevřeno od 8:00

Noviny, časopisy a ostatní periodika – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín

Noviny, časopisy a ostatní periodika v lokalitě Zlín – detailní popis

Noviny, časopisy a periodika stále hrají důležitou roli v naší společnosti. Ačkoliv digitální média získávají na popularitě, tradiční tištěná média mají své věrné čtenáře.

Noviny

Noviny se zaměřují na aktuální zpravodajství a nabízejí širokou škálu témat, včetně politiky, hospodářství, sportu a kultury. Většina novin vychází denně, ale mohou vycházet i týdně jako týdeník nebo měsíčně jako měsíčník. Mohou mít formu jak tištěných novin, tak i dnes stále oblíbenějších internetových novin

Tištěné noviny jsou symbolem tradičního zpravodajství. Jejich velkou výhodou je hmatatelnost. Jejich otevření, prolistování a přečtení článků je oblíbeným rituálem stále pro mnoho lidí. Na druhé straně tištěné noviny mají i několik nevýhod. Jsou náchylné na omezený rozsah obsahu, protože stránky a tiskové náklady jsou omezeny, a také na aktuálnost informací.

Na druhé straně internetové noviny nabízejí rychlost a rozmanitost. Informace jsou okamžitě dostupné na internetu, což umožňuje čtenářům získávat aktuální zpravodajství téměř v reálném čase. Navíc internetové noviny nejsou omezeny tiskovým prostorem, což znamená, že mohou pokrýt širokou škálu témat a poskytovat více obsahu, včetně multimediálního materiálu.

Další výhodou internetových novin je možnost interakce a komunikace se čtenáři. Ti mohou okamžitě reagovat na články, sdílet je na sociálních médiích a diskutovat o nich.

I internetové noviny mohou mít své nevýhody. Mohou obsahovat neověřené zprávy, tzv. fake news, což může ohrozit důvěryhodnost informací.

Časopisy

Časopisy se na rozdíl od novin specializují na konkrétní témata. Mají více prostoru pro hloubkovou analýzu a rozmanitý obsah. Oblíbené jsou např. časopisy o bydlení, zahradě, módě, zdraví nebo cestování. Pro určitou skupinu lidí jsou zase oblíbené odborné a vědecké časopisy

Ostatní periodika

Kromě novin a časopisů existuje mnoho dalších druhů periodik, např. magazíny, zpravodaje, ročenky nebo peridodické sborníky.