Vybavení posiloven, fitness center – Křekov okres Zlín

Sháníte vybavení do své posilovny? Správné vybavení posiloven je zásadní pro efektivní trénink a dosažení fitness cílů. V žádné posilovně by neměly chybět stroje, volné váhy a cvičební zóny. Přehled prodejců vybavení posiloven v lokalitě Křekov.

1–9 firem z 9 nalezených Filtry

1Sportovní centrum Radostova Luhačovice, příspěvková organizace1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(251)
16.2 km Hradisko 1029, Luhačovice Bezdlužná

Provozujeme sportovní areál. Dále máme kvalitní zázemí v hale pro míčové hry, fotbalové hřiště s umělým povrchem, tenisem a aerobikovým sálem, kuželkami, spinningem a bowlingem včetně regenerace, ubytování a stravování.

2Sportovní areál Hvozdná3 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(5)
20.7 km Družstevní 355, Hvozdná Bezdlužná

Tenisové kurty kryté i venkovní a squashové kurty s možností zapůjčení sportovního vybavení. K dispozici je solárium, posilovna a venkovní bazén. Půjčujeme rakety, míčky, squashové brýle, sportovní boty i ručníky.

3TJ Olympia Zlín - Fitcentrum

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
23.5 km Burešov 4886, Zlín Bezdlužná

Plně vybavená posilovna, sprcha, sociální zařízení, kardio zóna a parkoviště hned u areálu. Nabízíme doplňky výživy jako jsou proteiny, gainery, kreatin, aminokyseliny, spalovače tuků či předtréninkové stimulanty.

4Vita Sana Club, z. s.

4.6
★★★★★
★★★★★
(111)
24.2 km Kvítková 4352, Zlín Bezdlužná

Fitness a wellness služby včetně diagnostiky a výživového poradenství. Moderní fitness vybavení, zacvičíte si zumbu, aerobic, chi-toning, sm systém, pilates, power jógu, břišní tance, total body, kidsgym, play wisely, mortimer english.

5TV PRODUCTS s.r.o. (pobočka Zlín)19 poboček

24.5 km nám. T. G. Masaryka…, Zlín
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabízíme prodej potřeb pro fitness včetně cvičebních strojů. Prodáváme nábytek, matrace, hračky i elektrické zboží, alkohol testry, klávesy, kamery a fotoaparáty, nafukovací bazény i postele či kuchyňské vybavení s výrobky pro péči o tělo a další.

6NOVESTA SPORT s.r.o.

24.5 km U Zimního stadionu…, Zlín
Dnes už má zavřeno

Víceúčelová Sportovní hala Euronics poskytuje občanům Zlína komplex služeb souvisejících se sportem a odpočinkem pro volný čas. Prostory haly jsou využívány jako sportovní hala, víceúčelová hala, koncertní sál a výstavní veletržní hala. Součástí zařízení je fitness centrum, masáže, sauna,…

7Contours Fitness pro ženy, Zlín1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
24.7 km Gahurova 5265, Zlín
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Fitness pro ženy s kruhovým tréninkem. Dále naše cvičení účinně a rychle pálí tuky a tvaruje ženskou postavu již za 30 minut 2x týdně. Překážkou není ani jakýkoliv věk, hmotnost, kondice a zdravotní omezení. Mimo jiné po celou dobu se o Vás stará trenérka, která Vám poradí i se stravou. Pro ženy…

8Josef Varmuža

29.0 km třída 3. května 574, Zlín Bezdlužná

Servis a opravy strojů a zařízení ve fitness centrech.

9CYKLO s.r.o.

32.4 km B. Němcové 1118, Otrokovice Bezdlužná

Internetový prodej a prodejna. Jízdní kola, fitness potřeby, elektrokola, krosová, městská i silniční kola. Sortiment zahrnuje běžecké, crossové či veslovací trenažery, cyklotrenažery, posilovací věže nebo lavice.


Vybavení posiloven, fitness center – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Vybavení posiloven, fitness center v lokalitě Křekov – detailní popis

Posilovna je místem, kde se lidé scházejí, aby zlepšili svou fyzickou kondici, budovali svaly, zformulovali svou postavu, zredukovali svůj tělesný tuk a celkově dosáhli svých fitness cílů. Aby byla posilovna úspěšná a atraktivní pro své členy, je důležité vybavit ji správnými a kvalitními stroji do posiloven, samozřejmě profi vybavením do posiloven. 

Fitness vybavení, které nemůže chybět v žádné posilovně

Kardiovaskulární stroje

Kardiovaskulární trénink je základem pro zlepšení celkové kondice, spalování tuku a posílení srdce a plic. Vybavení posiloven by mělo zahrnovat různé kardiovaskulární stroje, jako jsou běžecké pásy, rotopedy, eliptické trenažéry a veslařské stroje. Tyto stroje umožňují uživatelům provádět aerobní cvičení ve zvoleném tempu a intenzitě.

Posilovací stroje

Posilování je klíčové pro budování svalů a zlepšení síly. Vybavení posiloven by mělo obsahovat různé posilovací stroje, jako jsou multifunkční posilovací stroje, stroje na bench press, leg press, smith machine, leg curl, lat pulldown a další. Tato zařízení poskytují uživatelům možnost provádět cvičení zaměřená na specifické svalové skupiny.

Volné váhy

Volné váhy jsou nepostradatelnou součástí posilovacího vybavení. Patří sem olympijské činky, jednoručky, kettlebells, činky na zápěstí a další. Trénink s volnými váhami je skvělý pro rozvoj svalové síly, vyváženost a stabilizaci. Posilovna by měla poskytovat dostatek prostoru a různé váhy, aby se každý člen mohl vydat na svou vlastní cestu k dosažení cílů.

Cvičební zóny

Kromě jednotlivých strojů a vah by měla posilovna nabízet také prostor pro cvičení s vlastní vahou těla, který je vybaven kettlebells, trx pásy, gymnastickými míči a bosu míči. Tyto nástroje podporují rozmanitost tréninku a umožňují provádět cvičení zaměřená na flexibilitu, stabilitu, koordinaci a mobilitu.

Doplňkové vybavení

Kvalitní posilovna by měla také nabízet různé doplňky pro trénink, jako jsou činky na břišní svaly, medicinbaly, gymnastické kruhy, posilovací gumičky, stepy a další. Tato doplňková vybavení umožňují uživatelům různorodé cvičení a zvýšení intenzity tréninku.