Turistika – Vysoké Pole okres Zlín

1–8 firem z 8 nalezených Filtry

1OB Vizovice1 pobočka

7.6 km 3. května 1280, Vizovice Bezdlužná

Oddíly turistiky, tenisu, sportovní gymnastiky, volejbalu, orientačního běhu, šachu a sportu pro všechny. Nabízíme ubytování na ubytovně v šesti pokojích.

2TJ Sokol Vizovice1 pobočka

2.9
★★★★★
★★★★★
(3)
8.3 km Tyršova 177, Vizovice Bezdlužná

Oddíly turistiky, tenisu, sportovní gymnastiky, volejbalu, orientačního běhu, šachu a sportu pro všechny. Nabízíme ubytování na ubytovně v šesti pokojích.

3Prabos plus a.s. (pobočka Slavičín)1 pobočka

10.7 km Komenského 9, Slavičín Bezdlužná

Společnost Prabos plus a.s. je výrobce obuvi s tradicí obuvnického průmyslu, sahající až do roku 1860. Naší hlavní náplní je vyrábět obuv, která splňuje všechny požadavky na zajištění bezpečnosti našich zákazníků při práci i v těch nejtěžších podmínkách. V nabídce máme také špičkovou obuv vhodnou…

4SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

5AUKRO s.r.o.

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
20.3 km nám. T. G. Masaryka…, Zlín

Orientuje se na aukce i prodej a nákup za pevné ceny. Prodávat na něm mohou jak profesionální obchodníci a firmy, tak široká veřejnost. Vybírat a nakupovat můžete v kategorii sběratelství, starožitnosti, elektra, mobily, GPS, počítačů a her, oblečení, obuvi, hudby, knih a časopisů, auto-moto, děti,…

6Innova travel s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(13)
20.9 km U Zimního stadionu…, Zlín Bezdlužná

Nabízíme služby cestovní kanceláře.

7SP SPORT s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(25)
21.0 km J. A. Bati 5648, Zlín Bezdlužná

Prodejna a půjčovna outdorového vybavení se zaměřením na turistiku, skialpinismus, horolezectví. Zakoupíte zde ručně šité boty Makara. Nabízíme také lavinové kurzy.

8TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
31.7 km Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.


Turistika – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Turistika v lokalitě Vysoké Pole – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Turistika najdete 8 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 7 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Vysoké Pole.