Turistika – Veselá okres Zlín

1–8 firem z 8 nalezených Filtry

1TJ Sokol Vizovice1 pobočka

2.9
★★★★★
★★★★★
(3)
5.4 km Tyršova 177, Vizovice Bezdlužná

Oddíly turistiky, tenisu, sportovní gymnastiky, volejbalu, orientačního běhu, šachu a sportu pro všechny. Nabízíme ubytování na ubytovně v šesti pokojích.

2OB Vizovice1 pobočka

6.0 km 3. května 1280, Vizovice Bezdlužná

Oddíly turistiky, tenisu, sportovní gymnastiky, volejbalu, orientačního běhu, šachu a sportu pro všechny. Nabízíme ubytování na ubytovně v šesti pokojích.

3SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

4AUKRO s.r.o.

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
8.2 km nám. T. G. Masaryka…, Zlín

Orientuje se na aukce i prodej a nákup za pevné ceny. Prodávat na něm mohou jak profesionální obchodníci a firmy, tak široká veřejnost. Vybírat a nakupovat můžete v kategorii sběratelství, starožitnosti, elektra, mobily, GPS, počítačů a her, oblečení, obuvi, hudby, knih a časopisů, auto-moto, děti,…

5Innova travel s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(13)
8.7 km U Zimního stadionu…, Zlín Bezdlužná

Nabízíme služby cestovní kanceláře.

6SP SPORT s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(25)
8.8 km J. A. Bati 5648, Zlín Bezdlužná

Prodejna a půjčovna outdorového vybavení se zaměřením na turistiku, skialpinismus, horolezectví. Zakoupíte zde ručně šité boty Makara. Nabízíme také lavinové kurzy.

7Prabos plus a.s. (pobočka Slavičín)1 pobočka

17.7 km Komenského 9, Slavičín Bezdlužná

Společnost Prabos plus a.s. je výrobce obuvi s tradicí obuvnického průmyslu, sahající až do roku 1860. Naší hlavní náplní je vyrábět obuv, která splňuje všechny požadavky na zajištění bezpečnosti našich zákazníků při práci i v těch nejtěžších podmínkách. V nabídce máme také špičkovou obuv vhodnou…

8TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
19.6 km Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.


Turistika – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Turistika v lokalitě Veselá – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Turistika najdete 8 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 7 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Veselá.