Tenisové, squashové potřeby a vybavení – Brno - město

Správné tenisové vybavení je klíčové pro dosažení úspěchu na tenisovém kurtu. Pečlivě vybírejte raketu, míčky, oblečení, obuv a další doplňky, které odpovídají vašim potřebám, hernímu stylu a povrchu dvorce. Prodejci vybavení na tenis v lokalitě Brno - město.

1–10 firem z 29 nalezených Filtry

1Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, příspěvková organizace

4.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Botanická 63/70, Brno Bezdlužná Ověřená

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka je školou s šestiletou a čtyřletou formou studia. Přibližně 20 % žáků naší sportovní školy jsou reprezentanti ČR, proto jejich studium vyžaduje individuální přístup ze strany učitelů. Absolvent našeho gymnázia získá potřebné znalosti a vědomosti ze všech…

2Hrubý Zdeněk - HC Compact

Drobného 558/45a, Brno
Otevřeno od 10:00
Bezdlužná

Nabízíme fitness trenažéry KETTLER a sportovní potřeby.

3CENTRUM VIKTORIA s.r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(840)
Vodařská 232/2, Brno-Horní Heršpice
Otevřeno do 22:00

CENTRUM VIKTORIA je moderní víceúčelový areál nacházející se v klidné lokalitě nedaleko centra města Brna na pravém břehu řeky Svratky. Moderní koncept centra nabízí propojení práce, pohybu a relaxace. Naleznete zde několik druhů atraktivních sportovišť - 6x squash, 7x beachvolejbal, 3x badminton,…

4TTC Moravská Slavia Brno, o.s.

4.1
★★★★★
★★★★★
(84)
Vojtova 541/12, Brno-Štýřice Bezdlužná

Historie organizovaného stolního tenisu v Čechách a na Moravě sahá až do dvacátých let minulého století, v podstatě od téže doby se závodně hraje i v městě pod Špilberkem. Přímým předchůdcem současné Moravské Slavie byl Slovan Staré Brno. Dne 27. února 1966 vznikla sloučením jednot Slovanu Staré…

5Tenis Paradise

4.8
★★★★★
★★★★★
(60)
Sportovní 586/2c, Brno-Ponava Bezdlužná

Provozování tří tenisových kurtů s umělým povrchem a osvětlením. K dispozici je bar, terasa, bazén a dětský koutek.

6Vorel Ladislav

3.8
★★★★★
★★★★★
(15)
Podpěrova 518, Brno

Jsme odborný obchod se specializací na raketové sporty. Máme odborníky na vyplétání všech typů raket, poradí Vám profesionální hráči. Máme širokou nabídku sportovního textilu, dále vybrané výživové produkty vysoké kvality, sportovní bandáže, tejpy.

7VR SKI TENIS SERVIS1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(28)
Krkoškova 777/58, Brno
Otevřeno od 10:00
Bezdlužná

Poskytujeme odborný servis lyží, snowboardů a bežeckého vybavení všech značek. Naši zaměstnanci jsou speciálně školeni na značky Blizzard a Tecnica, od kterých půjčujeme testovací modely k vyzkoušení a zároveň si vybrané produkty u nás můžete zakoupit za ceny srovnatelné s e-shopy.

8Cihlář Pavel- FIT SPORT

4.9
★★★★★
★★★★★
(20)
Pražská 531/61, Brno-Bosonohy Bezdlužná

Prodej posilovacích strojů a fitness doplňků. Rotoped, ergometr, cyklotrenažér, běžecký trenažér (pás), veslařský trenažér, crossový (eliptický) trenažér, ribstoly, stepper, činky, tenisové stoly, odrážedla. Nabízíme značky Kettler, Tunturi, Impulsefitne a další.

9BOZISPORT s.r.o.

4.2
★★★★★
★★★★★
(33)
Žebětínská 821/70, Brno

Nabízíme sortimentu pro tenis, squash a badminton.Tenisové rakety Wilson, Head, Prince, Babolat. Wilson tenisové tašky, bagy, batohy, míče a obuv Wilson, K-SWISS, NIKE a LOTTO. Vyplétáme rakety výplety Luxilon, Wilson, Babolat, Isospeed a Toalson. Testovací rakety.

10Sportcentrum Ivanovice s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(152)
Černohorská 245/22, Brno
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Ať už se sportu věnujete aktivně a pravidelně anebo si jdete jen čas od času zahrát či zacvičit, vždy se snažíme udělat vše k Vaší maximální spokojenosti! Nabízíme 6 kurtů pro Squash, 2 badmintonové kurty. Pořádáme skupinové lekce Schwinn Cyclingu (Spinning), TRX, BOSU, Zumby, Stepu a Pilates. V…


Tenisové, squashové potřeby a vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - město


Tenisové, squashové potřeby a vybavení v lokalitě Brno - město – detailní popis

Tenis je jedním z nejoblíbenějších sportů na světě a pro dosažení úspěchu na kurtu je klíčové správné tenisové vybavení. Každý tenista, bez ohledu na jeho úroveň, potřebuje vhodnou tenisovou raketu, správné oblečení, kvalitní tenisové boty a další doplňky, které mu pomohou dosáhnout maximálního úspěchu.

Tenisová raketa

Je nejdůležitějším nástrojem každého tenisty. Existuje mnoho různých typů raket, které se liší velikostí hlavy, váhou, rovnováhou a tuhostí rámu. Každý hráč by měl zvážit své individuální potřeby a herní styl při výběru rakety. Pokročilí hráči obvykle preferují raketu s menší hlavou pro větší kontrolu a preciznost, zatímco začátečníci a rekreační hráči často upřednostňují raketu s větší hlavou pro snazší zásah do míčku. Je také důležité vzít v úvahu velikost a váhu rakety, které by měly být přizpůsobeny hráčově fyzické kondici a síle.

Tenisové míčky

Výběr správných tenisových míčků je rovněž klíčový pro úspěch na dvorci. Existují míčky s různými povrchovými úpravami, které jsou určeny pro konkrétní povrchy, jako jsou tráva, antuka nebo tvrdý povrch. Je důležité vybrat míčky odpovídající povrchu dvorce, na kterém budete hrát, aby se dosáhlo správného odskoku míčku. Kvalitní míčky také přispívají k delší životnosti a konzistenci výkonu.

Tenisové oblečení a obuv

Správné oblečení a obuv jsou důležité pro pohodlí, pohyb a ochranu během tenisového zápasu. Lehké a prodyšné oblečení vyrobené z funkčních materiálů pomáhá odvádět pot a udržuje hráče v suchu a pohodlí i během intenzivní fyzické aktivity. Tenisové boty by měly být dobře polstrované a poskytovat správnou oporu. Je také důležité zvolit správnou velikost bot, aby se zabránilo puchýřům a nepohodlí během hry.

Další doplňky

Kromě základního vybavení existuje mnoho dalších doplňků, které mohou tenistovi pomoci na kurtu. Například tenisové příslušenství, jako jsou náhradní gripy, tenisové tašky, tenisové náramky a sluneční brýle. Hráčům mohou přinést pohodlí a praktičnost během zápasu.