Tenisové kurty, haly – Uherské Hradiště

Tenis je populární sport po celém světě, který láká sportovce všech věkových skupin. Jste tenisový nadšenec a chcete si naplno vychutnat svou hru? Pak je nezbytné hrát na kvalitních tenisových kurtech. Přehled tenisových kurtů a hal v lokalitě Uherské Hradiště.

1–10 firem z 26 nalezených Filtry

1TJ Jiskra Otrokovice (Uherské Hradiště)1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

2MADIS s.r.o. - Relaxační centrum MADIS1 pobočka

Relaxační a wellness centrum. Nejenom pro veřejnost, ale i firmy nebo organizace mohou využívat zařízení celého areálu jako uzavřená společnost na firemní sportovní hry, prezentace, obchodní jednání. Vždy jste vítáni a obslouženi profesionálními pracovníky.

3Sportoviště města Uherské Hradiště, Stonky3 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(26)
Stonky 860, Uherské Hradiště

Provoz víceúčelového sportoviště. Nabízíme atletický areál, fotbalové tréninkové hřiště, volejbalové, beachvolejbalové a tenisové kurty, basketbalové hřiště a skatepark. Centrum sportovních nadějí. Dále městský fotbalový a hokejový stadion i bruslení veřejnosti.

4Půlkrábek Michal - Lanové centrum2 pobočky

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
Smraďavka 663, Buchlovice
Dnes už má zavřeno

Provoz lanového centra. Vstup na lanové centrum je od 125 cm. Aktivity v lanovém centru jsou možné pouze s instruktorem.

5Půlkrábek Michal - Penzion Na Přehradě2 pobočky

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
Smraďavka 663, Buchlovice

Poskytujeme ubytování. K dispozici je WiFi připojení, sauna i tenisové kurty. Nabízíme také ubytování školám. Penzion se nachází v klidné okrajové části Buchlovic.

6OBEC VELETINY1 pobočka

Veletiny 218, Veletiny
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Na území obce žije v současnosti přibližne 570 obyvatel. Obecní úřad pravidelně zveřejňuje nejnovější informace pro obyvatele na úřední desce. V obci se nachází knihovna, mateřská škola a řada historických památek. Okolí je přizpůsobeno pro turistiku a součástí je i cyklostezka. Poskytování…

7HOTEL SAVARY s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(39)
Hoštáky 85, Nivnice
Otevřeno do 21:30
Bezdlužná

Rodinný hotelu Savary je usazen na okraji vesnice Nivnice, v klidné přírodě s množstvím se nabízejících procházek, cyklostezek. Hotel je přímo propojen s Nivnickou riviérou, kde se nachází velký venkovní bazén a 4 tenisové kurty. Hotelová restaurace nabízí tradiční krajová jídla i mezinárodní…

8TENIS SLOVÁCKO, z.s.

TENIS SLOVÁCKO, z.s., se sídlem U Moravy 827, 686 01, Uherské Hradiště-Mařatice, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 21206, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2016. Více informací naleznete na našich webových stránkách…

9TC Staré Město, z.s.1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Kosmova 2186, Staré Město
Otevřeno do 22:00

TC Staré Město, z.s., se sídlem Kosmova 2186, 686 03, Staré Město, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 13465, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2008. Pracuje u nás 10 - 19 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Péče o…

10SPORTKLUB NIVA, příspěvková organizace

Pitín 361, Pitín Bezdlužná

Koupaliště, tenisové kurty, plážový volejbal, nafukovací halu. Pronájem pro veřejné i firemní akce s posezením. Pravidelné turnaje, dětské hřiště, parkoviště, občerstvení v areálu koupaliště s posezením, sprchy, toalety, převlékárny a další.


Tenisové kurty, haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Tenisové kurty, haly v lokalitě Uherské Hradiště – detailní popis

Kvalitní tenisové kurty a haly jsou klíčovým prvkem pro tenisové nadšence. Správně navržené a udržované tenisové kurty přispívají k rozvoji tenisových dovedností a zajišťují bezpečnost hráčů. Tenisové haly poskytují možnost hrát tenis po celý rok a nabízejí kontrolované prostředí pro nejlepší možný tenisový zážitek. 

Druhy tenisových kurtů

  • Tvrdé tenisové kurty – jsou nejběžnějším typem povrchu. Jsou vyrobeny z tvrdých materiálů, jako je asfalt nebo beton, a jsou pokryty tenisovou povlakovou vrstvou. Tvrdé kurty poskytují rychlý odraz míčku a konzistentní skoky. Jsou obvykle využívány v profesionálních turnajích, jako je například US Open.
  • Trávníkové kurty – jsou považovány za klasický povrch tenisových kurtů. Jsou pokryty trávou nebo speciální trávníkovou povlakovou vrstvou. Trávníkové kurty poskytují rychlý a nízký odraz míčku, což vyžaduje rychlé reakce a rychlé nohy. Trávníkové kurty jsou nejčastěji spojovány s prestižním tenisovým turnajem Wimbledon.
  • Antukové kurty – jsou pokryty jemně mletým kamenným povrchem. Antuka je oblíbená pro svou schopnost tlumit odraz míčku, čímž vytváří pomalejší a vyšší odskoky. Tento typ kurtu je obvykle preferován hráči, kteří upřednostňují delší výměny a hru s větší kontrolou. Antuka je často využívána na turnajích série French Open.
  • Umělé tenisové kurty – jsou vyrobeny z různých umělých materiálů, jako je například tvrdý plast nebo gumový povlak. Tyto kurty nabízejí střední rychlost odrazu míčku a jsou poměrně snadno udržovatelné. Umělé povrchy jsou často viděny v rekreačních areálech a tenisových klubech.

Tenisové haly

Kromě tenisových kurtů mohou tenisoví nadšenci hrát v tenisových halách. Ty se využívají zejména v zimních měsících.

Výhody tenisových hal

  • Přístupnost po celý rok – umožňují hrát tenis bez ohledu na roční období a počasí. Nezáleží, zda venku prší nebo svítí slunce, hráči mohou trénovat a hrát své oblíbené tenisové zápasy po celý rok. To je zvláště výhodné v oblastech s nepředvídatelným počasím.
  • Kontrolované prostředí – hraní tenisu ve venkovních podmínkách může být někdy náročné kvůli větru, slunečnímu žáru nebo chladu. Tenisové haly poskytují kontrolované prostředí, kde lze teplotu a povětrnostní podmínky regulovat. To umožňuje hráčům soustředit se na hru bez vnějších rušivých vlivů.
  • Soukromí a komfort – tenisové haly často nabízejí soukromé prostory pro hráče, přičemž jsou vybaveny šatnami, sprchovými zařízeními a občerstvením. To přispívá k celkovému komfortu hráčů a vytváří příjemnou atmosféru pro trávení času na kurtu.