Tenisové kurty, haly – Brno - venkov

Tenis je populární sport po celém světě, který láká sportovce všech věkových skupin. Jste tenisový nadšenec a chcete si naplno vychutnat svou hru? Pak je nezbytné hrát na kvalitních tenisových kurtech. Přehled tenisových kurtů a hal v lokalitě Brno - venkov.

1–10 firem z 15 nalezených Filtry

1ZEMAKO, s.r.o.

4.4
★★★★★
★★★★★
(22)
Bohunická cesta 501…, Moravany

ZEMAKO, s.r.o., která se v oboru stavební činnosti profiluje od počátku svého založení především jako specialista na inženýrské a dopravní stavby.Inženýrské sítě, dopravní stavby. Stavby bazénů. Úpravy kolem rodinných domů a hřišť.

2Orel jednota Telnice

4.2
★★★★★
★★★★★
(1)
Masarykovo náměstí 7, Telnice Bezdlužná

Provozujeme křesťanskou organizaci zabývající se výchovou mladých lidí i dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit - klub kuželkářů, florbalistů a tanečníků.

3Orel jednota Ořechov2 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(75)
Sokolská 116/2, Ořechov Bezdlužná

Provozujeme křesťanskou organizaci zabývající se výchovou mladých lidí i dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit-volejbal, basketbal, badminton, florbal, tenis a fotbal.

4Novotná Renata, Ing. - penzion

4.3
★★★★★
★★★★★
(200)
U Hřiště 737, Modřice
Otevřeno od 7:00
Bezdlužná

Nabízíme služby ubytování v penzionu.

5Penzion Lion Modřice

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Havlíčkova 1016, Modřice Bezdlužná

Provozujeme penzion s restaurací. Poskytujeme ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s vlastním balkonem a koupelnou. Ve dvoulůžkových pokojích je možnost přistýlky. K dispozici je uzavřené parkoviště a hotelová taxislužba. V restauraci Balaboosta nabízíme klasickou českou kuchyni a…

6OBEC MIKULOVICE (Brno-venkov)1 pobočka

Mikulovice 16, Mikulovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Mikulovice je obec nacházející se ve střední části okresu Třebíč, v kraji Vysočina. Mikulovice leží na úpatí Mikulovické hory 6, 3 km jihojihozápadně od bývalého okresního města Třebíče a 8, 1 km severozápadně od Jaroměřic nad Rokytnou. Nadmořská výška obce se pohybuje mezi 520 m n. m. (náves) a…

7Tenisový oddíl Nosislav

Za Mostem, Nosislav Bezdlužná

Tenisový oddíl Nosislav, se sídlem Za Mostem, 691 64, Nosislav, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7427, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1999. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis…

8Crlík, s.r.o.1 pobočka

4.7
★★★★★
★★★★★
(1152)
Palackého 4, Tetčice
Otevřeno od 7:00
Bezdlužná

Crlík, s.r.o., se sídlem Palackého 4, 664 17, Tetčice, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 93627, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2016. Pracuje u nás 20 - 24 zaměstnanci. Předmětem podnikání…

9Gross Tenis Club Nová Ves, z.s.

4.9
★★★★★
★★★★★
(2)
Nová Ves 63, Nová Ves
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Gross Tenis Club Nová Ves, z.s., se sídlem Nová Ves 63, 664 91, Nová Ves, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 23060, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2017. Více informací naleznete na našich webových stránkách. …

10TJ Ochoz u Brna

TJ Ochoz u Brna, se sídlem Ochoz u Brna 325, 664 02, Ochoz u Brna, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1171, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…


Tenisové kurty, haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - venkov


Tenisové kurty, haly v lokalitě Brno - venkov – detailní popis

Kvalitní tenisové kurty a haly jsou klíčovým prvkem pro tenisové nadšence. Správně navržené a udržované tenisové kurty přispívají k rozvoji tenisových dovedností a zajišťují bezpečnost hráčů. Tenisové haly poskytují možnost hrát tenis po celý rok a nabízejí kontrolované prostředí pro nejlepší možný tenisový zážitek. 

Druhy tenisových kurtů

  • Tvrdé tenisové kurty – jsou nejběžnějším typem povrchu. Jsou vyrobeny z tvrdých materiálů, jako je asfalt nebo beton, a jsou pokryty tenisovou povlakovou vrstvou. Tvrdé kurty poskytují rychlý odraz míčku a konzistentní skoky. Jsou obvykle využívány v profesionálních turnajích, jako je například US Open.
  • Trávníkové kurty – jsou považovány za klasický povrch tenisových kurtů. Jsou pokryty trávou nebo speciální trávníkovou povlakovou vrstvou. Trávníkové kurty poskytují rychlý a nízký odraz míčku, což vyžaduje rychlé reakce a rychlé nohy. Trávníkové kurty jsou nejčastěji spojovány s prestižním tenisovým turnajem Wimbledon.
  • Antukové kurty – jsou pokryty jemně mletým kamenným povrchem. Antuka je oblíbená pro svou schopnost tlumit odraz míčku, čímž vytváří pomalejší a vyšší odskoky. Tento typ kurtu je obvykle preferován hráči, kteří upřednostňují delší výměny a hru s větší kontrolou. Antuka je často využívána na turnajích série French Open.
  • Umělé tenisové kurty – jsou vyrobeny z různých umělých materiálů, jako je například tvrdý plast nebo gumový povlak. Tyto kurty nabízejí střední rychlost odrazu míčku a jsou poměrně snadno udržovatelné. Umělé povrchy jsou často viděny v rekreačních areálech a tenisových klubech.

Tenisové haly

Kromě tenisových kurtů mohou tenisoví nadšenci hrát v tenisových halách. Ty se využívají zejména v zimních měsících.

Výhody tenisových hal

  • Přístupnost po celý rok – umožňují hrát tenis bez ohledu na roční období a počasí. Nezáleží, zda venku prší nebo svítí slunce, hráči mohou trénovat a hrát své oblíbené tenisové zápasy po celý rok. To je zvláště výhodné v oblastech s nepředvídatelným počasím.
  • Kontrolované prostředí – hraní tenisu ve venkovních podmínkách může být někdy náročné kvůli větru, slunečnímu žáru nebo chladu. Tenisové haly poskytují kontrolované prostředí, kde lze teplotu a povětrnostní podmínky regulovat. To umožňuje hráčům soustředit se na hru bez vnějších rušivých vlivů.
  • Soukromí a komfort – tenisové haly často nabízejí soukromé prostory pro hráče, přičemž jsou vybaveny šatnami, sprchovými zařízeními a občerstvením. To přispívá k celkovému komfortu hráčů a vytváří příjemnou atmosféru pro trávení času na kurtu.