Tenis – Hřivínův Újezd okres Zlín

1–10 firem z 39 nalezených Filtry

2Sportovní centrum Radostova Luhačovice, příspěvková organizace1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(251)
5.6 km Hradisko 1029, Luhačovice Bezdlužná

Provozujeme sportovní areál. Dále máme kvalitní zázemí v hale pro míčové hry, fotbalové hřiště s umělým povrchem, tenisem a aerobikovým sálem, kuželkami, spinningem a bowlingem včetně regenerace, ubytování a stravování.

3Luha park

4.2
★★★★★
★★★★★
(738)
5.7 km Jurkovičova alej 77, Pozlovice Bezdlužná

Luha park, se sídlem Jurkovičova alej 77, 763 26, Pozlovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2006. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Výroba, obchod a služby neuvedené v…

4Nuhlíček Václav - TK-B Zlín

Provoz tenisových kurtů a tenisové školy s možností prázdninového soustředění pro děti. Prodáváme tenisové vybavení a vyplétáme rakety. Nabízíme možnost pořádat firemní i soukromé turnaje.

5Tělovýchovná jednota SOKOL POZLOVICE

6.5 km Pozlovice , Pozlovice Bezdlužná

Sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíly fotbalu, volejbalu, stolního tenisu a šachů. Nabízíme lekce jógy a cvičení pro ženy. Dále sdružujeme oddíly kuželek a klubu vodních sportů.

6NOVESTA SPORT s.r.o.

11.1 km U Zimního stadionu…, Zlín
Otevřeno do 22:00

Víceúčelová Sportovní hala Euronics poskytuje občanům Zlína komplex služeb souvisejících se sportem a odpočinkem pro volný čas. Prostory haly jsou využívány jako sportovní hala, víceúčelová hala, koncertní sál a výstavní veletržní hala. Součástí zařízení je fitness centrum, masáže, sauna,…

7SPORTOVNÍ PODLAHY ZLÍN, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
11.3 km Mostní 5552, Zlín Bezdlužná

Sportovní podlahy do tělocvičen a sportovní povrchy víceúčelových venkovních hřišť. Stavíme tenisové kurty, atletické tratě nebo hřiště s umělou trávou. Specializujeme se na výstavbu sportovních hal. Opravujeme veškeré zastaralé podlahy a povrchy. Poskytujeme poradenství.

8SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

9STŘECHY 92, s.r.o. (pobočka Zlín)3 pobočky

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
11.4 km Broučkova 406, Zlín Bezdlužná

Rekonstrukce plochých střech a nástaveb bytových domů. Projektujeme a vyrábíme dřevěné vazníky, pergoly i altány. Provádíme montáže, zaměření a 3D modelování. Vyrábíme podhledové vazníky pro sportovní i tenisové haly, tělocvičny, kanceláře, supermarkety a zimní i plavecké stadióny.

10Tenisový klub TJ Malenovice

4.4
★★★★★
★★★★★
(18)
11.9 km Tyršova 1295, Zlín-Malenovice
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Tenisový klub TJ Malenovice, se sídlem Tyršova 1295, 763 02, Zlín-Malenovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 315, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1990. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…


Tenis – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Tenis v lokalitě Hřivínův Újezd – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Tenis najdete 39 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 35 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 12 firem v regionu Hřivínův Újezd.