Tenis – Držková okres Zlín

1–10 firem z 39 nalezených Filtry

1OBOZ Zlín, s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(2)
4.4 km K Tuskulu 137 , Lukov Bezdlužná

Nabízíme služby ubytování v hotelu.

2Sportovní klub Lukov

5.3 km Padělky 501, Lukov Bezdlužná

Fotbalový a tenisový klub. Trénujeme žáky, přípravku, mužstvo A a B. Účastníme se turnajů a zápasů. Pořádáme kulturní akce.

3Chvostová Zuzana, Bc.- PENZION U RAZTOKY

4.5
★★★★★
★★★★★
(127)
5.9 km Ráztoka 36 , Rusava Bezdlužná

Moderní rodinný penzion s dlouhou tradicí v krásném prostředí hostýnských hor. Nabízíme celoroční ubytování a naši domácí kuchyni. V areálu je připraveno dětské, tenisové i beach volejbalové hřiště.

4Sportovní areál Hvozdná3 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(5)
7.3 km Družstevní 355, Hvozdná Bezdlužná

Tenisové kurty kryté i venkovní a squashové kurty s možností zapůjčení sportovního vybavení. K dispozici je solárium, posilovna a venkovní bazén. Půjčujeme rakety, míčky, squashové brýle, sportovní boty i ručníky.

5Gm5, s.r.o. (pobočka Všemina)2 pobočky

7.5 km Všemina 300, Všemina Bezdlužná

Lanové centrum. Najdete u nás 4 vysoké lanové překážky, lezeckou stěnu či bungee trampolínu, painballové hřiště, lukostřelbu, tenisové kurty, waterball, hřiště na beach volejbal, zorbing i čtyřkolky.

6STAVOSPORT s.r.o

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
9.0 km Přehradní 233, Fryšták Bezdlužná

Firma StavoSport s r.o. je odborná firma, specializující se na projektování, výstavbu a rekonstrukci sportovních staveb, tenisových kurtů, víceúčelových hřišť, sportovních hal, vnitřních i venkovních sportovních povrchů pro všechny druhy sportů.

7Golf Club Lázně Kostelec u Zlína

4.1
★★★★★
★★★★★
(97)
9.6 km Lázně 493, Zlín Bezdlužná

9 jamkové hřiště, driving range, cvičný chipping, putting green, indoor golf, golfový simulátor, Pro shop a klubovnu s restaurací. K dispozici je ubytování, bar, pizzerie a relaxační služby s bazénem, saunou, tenisovým kurtem a volejbalovým hřištěm.

8Tenisový klub SK Zlín

11.5 km Vršava 494, Zlín Bezdlužná

Tenisový areál, pronájem kurtů a pořádáme tenisové turnaje. K dispozici je 15 venkovních dvorců s povrchem antuka, 2 dvorce na minitenis, 1 multifunkční hřiště s umělým povrchem, odrazová zeď a 4 dvorce v tenisové hale s povrchem koberce s granulemi.

9TJ Sokol Vizovice1 pobočka

2.9
★★★★★
★★★★★
(3)
11.6 km Tyršova 177, Vizovice Bezdlužná

Oddíly turistiky, tenisu, sportovní gymnastiky, volejbalu, orientačního běhu, šachu a sportu pro všechny. Nabízíme ubytování na ubytovně v šesti pokojích.

10Babolateshop.cz

11.9 km Podlesí V 5408, Zlín
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Babolateshop.cz, se sídlem Podlesí V 5408, 760 05, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1993. Předmětem podnikání je: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti tenisu Výroba, obchod a služby…


Tenis – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Tenis v lokalitě Držková – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Tenis najdete 39 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 35 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 12 firem v regionu Držková.