Stolní tenis, ping pong – Veselá okres Zlín

1–7 firem z 7 nalezených Filtry

2SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

3Tělovýchovná jednota SOKOL POZLOVICE

12.1 km Pozlovice , Pozlovice Bezdlužná

Sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíly fotbalu, volejbalu, stolního tenisu a šachů. Nabízíme lekce jógy a cvičení pro ženy. Dále sdružujeme oddíly kuželek a klubu vodních sportů.

4Ridlová Jitka- SPORTOVNÍ CENTRUM OTROKOVICE

3.8
★★★★★
★★★★★
(236)
18.0 km J.Jabůrkové 1819, Otrokovice
Dnes už má zavřeno

Naše sportovní centrum nabízí squashové kurty, bowlingové dráhy, alpining, power plate, masáže. Nekuřácká restaurace s dětským koutkem.

5TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
19.6 km Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

6FBK Devils Sokol Valašské Klobouky - florbalový klub1 pobočka

Florbalový klub pro děti a dospělé. Pořádáme florbalové soutěže. Vedeme družstva mužů, juniorů a starších žáků.

7Tělocvičná jednota Sokol Valašské Klobouky1 pobočka

Sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedení sportovních oddílů, které zahrnují stolní tenis, tenis, sálovou kopanou a volejbal. Možnost pronájmu místností, hřiště, tělocvičny a sálu. Pořádání sportovních aktivit.


Stolní tenis, ping pong – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Stolní tenis, ping pong v lokalitě Veselá – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Stolní tenis, ping pong najdete 7 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 6 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Veselá.