Stolní tenis, ping pong – Prostějov

1–8 firem z 8 nalezených Filtry

1Ing. Sedláček Miloš - Sedco.cz

3.9
★★★★★
★★★★★
(31)
Průmyslová 3143/5, Prostějov Bezdlužná

Velkoobchod sportovních potřeb nabízí míče MIKASA a GALA, stolní tenis DHS, JOOLA, STIGA, potřeby pro tenis, quash HEAD, WISH. Vedeme rotopedy a eliptikaly, potřeby fitness, trampolíny, floorball, hokej, sáně, lyže, lyžařské doplňky BLIZZARD, brusle BOTAS, in-line, skateboardy, čluny a bazeny INTEX.

2TK NATALI, s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(48)
Podskalí 553, Mostkovice
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Provozování 5 venkovních kurtů s antukovým povrchem a pevné kryté haly se 3 kurty s kobercovým hracím povrchem pro tenis a badmintonové hřiště. Nabízíme i pronájem tenisových kurtů nebo celého areálu pro pořádání sportovních akcí. Mimo jiné i možnost zapůjčení tenisových a badmintonových raket i…

3Tělocvičná jednota Sokol Otaslavice

Zajišťujeme sportovní činnosti i akce pro cvičence všech věkových kategorií. Dále provozujeme družstvo stolního tenistu, dále fotbalový, volejbalový a tenisový oddíl.

4Tělocvičná jednota Sokol Němčice nad Hanou

Zajištění sportovních činností a akcí. A to pro cvičence všech věkových kategorií. Věnujeme se stolnímu tenisu.

5Sport klub Hvozd

4.5
★★★★★
★★★★★
(327)
Hvozd 9, Hvozd Bezdlužná

Provoz sportovního centra. Dále i možnost využití prostor na squash, stolní tenis, fitness i kulečník. Nabídky i cyklistických závodů, předvánočních akcí, trojbojů a turnajů ve stolním tenise.

6Tělocvičná jednota Sokol Stařechovice

Zajišťujeme sportovní činnosti i akce pro cvičence všech věkových kategorií. Dále provozujeme oddíly fotbalu, florbalu, stolního tenisu, lehké atletiky, sportovní gymnastiky či plavání.

7TJ Sokol Ondratice

Ondratice , Ondratice Bezdlužná

Provozujeme sportovní klub zaměřený na stolní tenis.

8SEDCO s.r.o.

3.9
★★★★★
★★★★★
(32)
Průmyslová 3143, Prostějov
Otevřeno do 16:00
Bezdlužná

Nabízíme velkoobchodní prodej sportovních potřeb. Nabízíme míče, potřeby pro tenis a stolní tenis, rotopedy a eliptikaly, potřeby fitness, trampolíny, floorball, hokej, sáně, lyže, lyžařské doplňky, brusle a další.


Stolní tenis, ping pong – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Prostějov


Stolní tenis, ping pong v lokalitě Prostějov – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Stolní tenis, ping pong najdete 8 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 7 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Prostějov.