Stolní tenis, ping pong – Frýdek - Místek

1–10 firem z 11 nalezených Filtry

1Eshop.pingpongsport.cz

Hluboká 60, Frýdek-Místek
Otevřeno do 16:30
Bezdlužná

Eshop.pingpongsport.cz, se sídlem Hluboká 60, 738 01, Frýdek-Místek, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 56007, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2013. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. …

2TJ Vendryně

Tělovýchovná jednota vede fotbalový, šachový, nohejbalový oddíl a klub stolního tenisu.

4TJ Sokol Myslík

Tělovýchovný klub se zaměřením na stolní tenis.

5FRY Relax Centrum2 pobočky

Relaxační centrum nabízí bazén, squash, badminton, saunu, vodní aerobic, stolní tenis, plavání s dětmi, sportovní a relaxační masáže.

6GAJA servis s. r. o.

Sportovní centrum nabízející širokou škálu sportovních aktivit - bowling, squash, badminton, stolní tenis, soft tenis, minikopaná a další - objednávky, rezervace sportovních aktivit, rodinné rekreační sportovní vyžití, možnost posezení a občerstvení v burger baru.

7Okresní sdružení České unie sportu Frýdek-Místek

Organizačně, administrativně a ekonomicky podporujeme činnost sdružených spolků, prosazujeme a chráníme jejich společné zájmy a práva. Členy sdružení je svaz fotbalu, jachtingu, stolního tenisu, šachů, tenisu a volejbalu.

8Tělovýchovná jednota SOKOL Dobrá, občanské sdružení

4.4
★★★★★
★★★★★
(54)
Dobrá 431, Dobrá Bezdlužná

Provozujeme sportovně tělovýchovný spolek. Vedení šachového, fotbalového, volejbalového oddílu a oddílu stolního tenisu.

9Tělocvičná jednota Sokol Staříč

Zajištění sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií. Zaměření na petanque, volejbal, nohejbal, badminton, cvičení žen, aerobik a stolní tenis.

10TJ Třineckých železáren

Tyršova 214 , Třinec
Otevřeno do 15:00
Bezdlužná

Sportovní oddíly se specializací na sportovní gymnastiku, atletiku, košíkovou, kulturistiku, plavání, bmx, orientační běh, házenou, horolezectví a stolní tenis. Vedení volejbalového, cyklistického, šachového a lyžařského oddílu.


Stolní tenis, ping pong – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Frýdek - Místek


Stolní tenis, ping pong v lokalitě Frýdek - Místek – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Stolní tenis, ping pong najdete 11 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 10 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 3 firem v regionu Frýdek - Místek.