Stolní fotbálky – Jihomoravský kraj

Stolní fotbálek je populární hra po celém světě. Simuluje fotbalový zápas a umožňuje hráčům prožívat napětí a vzrušení, které s fotbalem souvisí. Přehled prodejců stolních fotbálků v lokalitě Jihomoravský kraj.

1–7 firem z 7 nalezených Filtry

1LOOSECZ s.r.o.1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Sídliště Za…, Kyjov Bezdlužná

Výroba, pronájem a provoz zábavní techniky, jukeboxů, mp3, stolních fotbálků, šipek, boxerů, silver bally, photoplay, vzdušných hokejů. Nabízíme jukebox nástěnný či stojanový za zajímavé podmínky, nabízíme videoloterijní terminály.

2Obec Šaratice

Náves 83, Šaratice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Obec Šaratice se nachází v okrese Vyškov, kraj Jihomoravský. Poblíž obce vyvěrá hořký minerální pramen, který se stáčí do lahví jako Šaratica. Obecní úřad zveřejňuje veškeré aktuality a informace na úřední desce. V obci nalezneme ZŠ a MŠ Šaratice, knihovnu, poštu zdravotní služby a další.

3Orel jednota Brno-Židenice1 pobočka

Křesťanská organizace. Snažíme se o výchovu mladých lidí a dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit.

4TJ Lokomotiva Břeclav

Provozujeme centrum pro sport a relaxaci. K dispozici je posilovna, spinning, sportovní hala, lezecká stěna, squash, kuželky a klimatizovaná nekuřácká recepce s možností posezení a občerstvením. Pořádáme cvičení rodičů s dětmi nebo vedeme lekce jógy. Možnost využití masáží.

5Třeštíková Jana, Ing. - KAVÁRNA TOPOLINO

4.1
★★★★★
★★★★★
(49)
Jihomoravské…, Brno-Slatina
Dnes už má zavřeno

Dětská herna s kavárnou Topolino. Prostředí kavárny a herny je uzpůsobeno tak, aby si každé dítě přišlo na své. Najdete tu trampolínu, kuličkový ráj, skluzavku, domeček, velkou kuchyňku a plně vybavený obchůdek, kuželky, stolní fotbálek, sportovní hřiště, klidový koutek s knížkami a dominem,…

6GAVITO technic s.r.o. (pobočka Brno, Sportovní)1 pobočka

4.3
★★★★★
★★★★★
(194)
Sportovní 559/2a, Brno - Ponava
Otevřeno od 14:00
Bezdlužná

Provozujeme motokárovou dráhu. Máme pro vás připraveno 6 motokár značky Sodi, které nabízejí velmi konfortní jízdu a je kladen důraz na bezpečnost. Délka dráhy je 250 m s 13 zatáčkami.

7TJ Mikulovice

4.3
★★★★★
★★★★★
(12)
Mikulovice 252, Mikulovice Bezdlužná

Provozujeme oddíl fotbalu a stolního tenisu.


Stolní fotbálky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Stolní fotbálky v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

Stolní fotbálek je zábavná a poutavá hra, která přináší radost hráčům po celém světě. Svojí historií a komunitou hráčů se stolní fotbálek stal nejen oblíbeným sportem, ale i prostředkem pro společenské setkávání a soutěžení.

Historie stolního fotbálku

Stolní fotbálek má své kořeny v Evropě, přesněji v Německu, kde byl poprvé vyroben v roce 1922. Hra se brzy rozšířila po celé Evropě a následně i do zbytku světa. Původně byla hra vyráběna ze dřeva, ale s postupem času se vyvíjela a modernizovala. Dnes jsou stolní fotbálky vyráběny z plastu a mají pokročilé mechanismy a design.

Pravidla hry

Cílem stolního fotbálku je dát co nejvíce gólů soupeři. Hráči ovládají své figurky pomocí tyček, které jsou umístěny na bočních stranách herního stolu. Figurky jsou připevněny na tyčkách a hráči s nimi pohybují tak, aby si předávali míč a snažili se ho dostat do soupeřovy brány. Hra se obvykle hraje ve dvojicích, přičemž každý hráč ovládá čtyři figurky na své straně.

Techniky a strategie hry

Stolní fotbálek vyžaduje jak zručnost, tak i strategii. Hráči musí být schopni přesně ovládat své figurky, aby se dostali do vhodné pozice pro střelbu. Různé techniky, jako například "přihrávka", "klička" nebo "střela", se používají k překonání soupeře a dosažení gólu. Taktika a schopnost předvídat tahy soupeře jsou také důležité, protože strategické rozhodnutí může rozhodnout o vítězství.

Soutěže a komunita

Stolní fotbálek má aktivní komunitu hráčů po celém světě. Existují soutěže a turnaje, které přitahují nadšené hráče, kteří se rádi utkávají ve své dovednosti a strategickém myšlení. Mezinárodní federace stolního fotbalu (ITSF) koordinuje a reguluje světové soutěže, včetně mistrovství světa. Tato soutěžní atmosféra přispívá k popularitě stolního fotbálku a vytváří prostor pro vzájemné setkávání a sdílení zážitků.