Sportovní zájezdy – Jihomoravský kraj

Jsou ideální příležitostí, jak spojit dovolenou s vaším oblíbeným sportem. Ať už si vyberete fotbalový zájezd, hokejový zájezd nebo tenisový zájezd, čeká na vás nezapomenutelný zážitek. Přehled firem nabízejících sportovní zájezdy v lokalitě Jihomoravský kraj.

1–10 firem z 28 nalezených Filtry

1NATOUR, spol. s r.o.1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(14)
Rooseveltova 6/8, Brno
Otevřeno od 9:00
Ověřená

Cestujte s naší cestovní kanceláří. V CK NATOUR se specializujeme na poskytování cestovních balíčků k letenkám. Naplánujeme pro vás eurovíkendy, pobytové zájezdy i cesty na míru. U nás si můžete nechat připravit i víkendy v ČR.

2S - TOUR Blansko, s.r.o.

Rožmitálova 2291/14, Blansko Bezdlužná Ověřená

Nabízíme služby cestovní agentury, dopravu a ubytování. Prodáváme zájezdy renomovaných českých, slovenských, rakouských a německých cestovních kanceláří, které jsou pojištěny povinným pojištěním proti úpadku. S námi si užijete tu pravou dovolenou!

3Cestovní kancelář NOVA s.r.o.

Velká Michalská 184…, Znojmo
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Nabízíme zájezdy do světových destinací.

4TJ TESLA BRNO

3.9
★★★★★
★★★★★
(3)
Halasovo náměstí…, Brno-Lesná Bezdlužná

Sportovní areál TJ TESLA BRNO je tělovýchovná jednota, svojí členskou základnou představuje druhou největší tělovýchovnou jednotu v městě Brně o počtu 1008 členů. Hlavním prostorem pro sportovní činnost členů TJ Tesla včetně neorganizované veřejnosti je sportovní areál, v lokalitě Lesná na Halasově…

5CK Grand travel

4.8
★★★★★
★★★★★
(75)
Sušilovo náměstí…, Rousínov
Otevřeno od 9:00

Nabízíme pobytové zájezdy a především poznávací zájezdy do zahraničí, letecky, vlastní dopravou i autobusem. Eurovíkendy a poznávací zájezdy: Anglie, Irsko, Skotsko, Turecko, Itálie, Belgie, Nizozemí a další země. Školní a skupinové zájezdy. Zajišťujeme pojištění, ubytování, letenky, svatby v Řecku.

6Základní škola Hodonín, Mírové náměstí 19, příspěvková organizace.

3.0
★★★★★
★★★★★
(8)
Mírové nám. 2244/19, Hodonín Bezdlužná

Základní škola Hodonín je školou městskou. Byla dána do užívání ve školním roce 1930/1931. V roce 1980 byla provedena rekonstrukce a otevřena přístavba budovy. Škola je plně organizovanou školou, tzn. s třídami od 1. do 9. ročníku, v nichž je po dvou paralelních třídách. V současné době školu…

7CéKá Servis,s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(14)
Kotlářská 902/53, Veveří
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Poskytuje autorizovaný internetový prodej od více než 250 českých, moravských, slovenských, rakouských a německých cestovních kanceláří. Nabízíme pouze plně pojištěné zájezdy. Kromě oblíbených pobytů u moře letecky, autobusem i na vlastní dopravu nabízí naše společnost poznávací, exotické,…

8CK SPORT BRNO SKI, s.r.o.

3.3
★★★★★
★★★★★
(1)
Gorkého 51, Brno
Otevřeno od 13:00
Bezdlužná

Cestovní kancelář s nabídkou zájezdů do lyžařských středisek, pobytové zájezdy na ostrově RAB, zimní zájezdy ISCHGL-SAMNAUN, poznávací zajezdy Mexico, Belize, Gvatemal.

9ČSAD Tišnov, spol. s r.o. - TRAVEL CLUB1 pobočka

4.2
★★★★★
★★★★★
(3)
Mečová 695/2, Brno-Brno-město Bezdlužná

Nabízíme poznávací zájezdy, pobyty u moře Chorvatsko, Itálie a Španělsko či turistiku v horách, termální lázně Maďarsko, vstupenky na muzikály a divadla. Dále nabízíme zájezdy pro školy.

10Cestovní kancelář S.E.N.,s.r.o.

4.1
★★★★★
★★★★★
(40)
Starobrněnská 337/8, Brno
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Nabízíme komfortní poznávací zájezdy s vysokým standardem ubytování do celého světa. Vždy s česky hovořícím průvodcem. Dále připravujeme zájezdy na míru pro firmy i jednotlivce.


Sportovní zájezdy – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Sportovní zájezdy v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

Chtěli byste vyrazit za vaším oblíbeným sportovním týmem do zahraničí? Od toho tu jsou sportovní zájezdy. Ať už jste fanouškem fotbalu, hokeje, tenisu, formule 1 nebo jiného sportu, můžete si vybrat z mnoha nabídek zájezdů na různé sportovní akce po celém světě. 

Tipy, jak si vybrat ten nejlepší sportovní zájezd

  • Zvolte si sport nebo akci, která vás zajímá. Máte oblíbený tým nebo hráče? Chcete vidět finále nebo kvalifikaci? Chcete sledovat více akcí během jednoho zájezdu? Podle toho si vyberte destinaci a termín zájezdu. Aktuální nabídky sportovních zájezdů hledejte na internetu nebo navštivte cestovní kancelář.
  • Zjistěte si, co vše je v ceně zájezdu. Některé zájezdy jsou kompletní a obsahují dopravu, ubytování, vstupenku na akci, cestovní pojištění i delegáta. Jiné zájezdy nabízejí pouze vstupenku na sportovní akci a nechají na vás, jak si zařídíte dopravu a ubytování. Pokud se vám žádný zájezd nelíbí, pak hledejte cestovní kanceláře, které organizují sportovní zájezdy na míru
  • Zkontrolujte si podmínky a pravidla zájezdu. Před koupí zájezdu si přečtěte pečlivě smlouvu a obchodní podmínky cestovní kanceláře. Zjistěte si, jaké jsou možnosti storna nebo změny zájezdu, případně jaké jsou sankce za nedodržení termínů platby.
  • Užijte si sport i další aktivity. Sportovní zájezd není jen o sledování sportu. Je to také příležitost poznat novou kulturu, lidi, navštívit zajímavá místa a zažít něco nového. Pokud budete mít volný čas během zájezdu, naplánujte si dopředu nějaké další aktivity. Můžete navštívit památky, muzea nebo galerie, ochutnat místní speciality atd. 

Předtím, než zájezd koupíte se ujistěte, že máte platný cestovní pas a vízum do cílové země, pokud je potřeba.